yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Winter Sonata/겨울연가 (2002)
Çok tesekkürler ^_^

sea god yazdı:Bende çok severdim bu diziyi halada seviyorum.Altyazi olayindan haberim var ama çevirenleri taniyorum. Çok uzun sürüyor çevirmek.Onlarinda isleri güçleri var.Bende Ingilizce altyazili izliyorum artik. Smile

Dailymotions açilmiyor. Youtube'de Ispanyolca alt yazili var.Siz nerden izliyorsunuz ? Adresini verebilir misiniz? Buraya yazamazsaniz, özel mesajla atabilir misiniz? Lütfen! Ariyorum ama bölümlerini bulamiyorum.
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

Özel mesaja izin vermemissin ama google video'dan aratip bulabilirsin.Ben torrentten indirmistim.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Winter Sonata'yi izlemek isteyen arkadaslar, Tr altyazili olarak verilmeye baslandi bölümleri.Bilginize..
Gerçekten çok güzel bir dizi.
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Ben de yeni izlemeye basladim. 3. bölümdeyim ve çok hosuma gitti... Çok anlamli bir ask hikayesi, çok duygu yüklü.Eski Türk filmlerinden firlamis gibi biraz ama yinede çok hos...
betul9595 yazdı:Ya arkadaslar Kanal D bu diziyi bi ara vermis keske izleyebilseydik.

Arkadasim iyiki görüp izlememisiz.Ben bir bölümü yakaladim netten.Seslendirme igrençti.Anlamadan kendi dilinde izlemek bile süper.Sesler harika,Türkçe seslendirme igrençti.Düslerimin Prensi basarili bir seslendirmeydi.Diziler çok süper.Ben TV izlemeyen,dizilere bakanlarla dalga geçerdim.Kore dizilerinin hastasi oldum.Aski seviyorum galiba.Böyle asklar nerde..Emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler.Minnettarim.Devamlarini bekliyoruz.

Keske A Love to Kill,Hello Miss,Hotelier,The story of the first kiss,Something happened Bali,Good Love,Sad Love Story dizilerinide TR olarak verebilir misiniz ? Biliyorum ki çok zor.Emeginize,yüreginize saglik.Zamanla yayinlanirsa çok mutlu olurum.Elinize,dilinize,yüreginize saglik.Ama en güzel müzikler Winter Sonata'nin.Beni aglatan 2. dizi.I am sorry,I love you beni aglatan ilk diziydi.Muhtesemler.Yalniz su kizlari her dizide sirtlarinda tasiyorlar.Yazik o erkeklere.

Resimler çok güzel.Tesekürler Smile
[Resim: 10.gif]
Winter Sonata'ma kavustum ya sonunda.Çok mutluyum.3 senelik hastetten sonra..Çeviren arkadaslara,buraya ekleip bizimle paylasan ve emegi geçen herkese çok tesekkür ederim.Izlemeyen arkadaslara da siddetle önerilir.Belki de hayatiniz da büyük bir boslugu doldurdugunu fark edeceksiniz benim gibi.Ah ah duygulandim gene.
eskisi gibi değil...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi