yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
While You Were Sleeping / 당신이 잠든 사이 / Sen Uyurken (2011)
While You Were Sleeping / 당신이 잠든 사이 / Sen Uyurken (2011)

[Resim: 428pxwhileyouweresleepi.jpg]

* Yönetmen:Park Kyung-Ryul
* Senarist:Ma Joo-Hee
* Kanal: SBS
* Bölüm: 120
* Yayın Tarihi: Mayıs 2011
* Dil: Korece
* Ülke: Güney Kore

Oyuncular:

* So Yu-Jin - Oh Shin-Young
* Oh Yoon-Ah - Ko Hyun-Sung
* Choi Won-Young - Yoon Min-Joon
* Lee Chang-Hun - Jae Hyuk-Jin

Konusu:
Oh Shin-Young, bir hastane kafetaryasında beslenme uzmanıdır. Onu seven kişiler olduğu için oldukça neşeli biridir. Fakat doğum esnasında bitkisel hayata girer.

Yoon-Min-Joon, Shin-Young'un kocasıdır ve bir yemek şirketinin satış bölümünde çalışır. İyi bir eştir ve karısını oldukça sever fakat karısı, eski aşkı Ko Hyung-Sung tarafından bitkisel hayata girer.

Ko Hyun-Sung, hastanedeki doğum şefidir. Hyun-Sung kocası Jae Hyuk-Jin ile evliyken ilk aşkı Yoon Min-Joon'a duyduğu sevgiyle acı çeker. Sefilliği onu Shin-Young'u bitkisel hayata sokacak kadar kötü biri yapmıştır.

Çeviri: Tukyu

~~~ ENGLISH ~~~

* Director:Park Kyung-Ryul
* Writer: Ma Joo-Hee
* Network: SBS
* Episodes:120
* Release Date: May 2011
* Runtime: Monday - Friday 19:15
* Language: Korean
* Country: South Korea

Plot

Oh Shin-Young (So Yu-Jin) is a nutritionist in the cafeteria of a hospital. She has a bright personality and happy because she has people who she loves. But, while giving birth she falls into a vegetative state.

Yoon-Min-Joon (Choi Won-Young) is Shin-Young's husband. He works is the sales department of a food company. He is a good husband and loves his wife, But his wife Shin-Young falls into a vegetative state by his first love Ko Hyung-Sung (Oh Yoon-Ah).

Ko Hyun-Sung is the chief obstetrician in the hospital. Hyun-Sung suffers from her love for her first love Yoon Min-Joon, while married to her husband Jae Hyuk-Jin (Lee Chang-Hun). Her misery turns her character darker until she makes Shin-Young fall into a vegetative state.

Jae Hyuk-Jin is Hyun-Sung's husband. He is the director of a food company. He is betrayed by his wife and dreams of revenge.

Cast

* So Yu-Jin - Oh Shin-Young
* Oh Yoon-Ah - Ko Hyun-Sung
* Choi Won-Young - Yoon Min-Joon
* Lee Chang-Hun - Jae Hyuk-Jin

Source / Kaynak

KONU GÜNCELLENECEKTİR...
Güzel bir tanitim olmus canim. Onay
Diziyi merak ettim simdi. Sarhos
Tesekkür ederiz. Opucuk
Ask, kin, nefre.t 3'ü bir arada. Sarhos
Bol bol sövüp sayacagim bir karakter olacagi kesin Ko Hyung-Sung'un. Ofkeli
Böyle dizileri sif bütün sinirimi atmak için izliyorum. Biggrin Konusu simdiden ilgimi çekti, ilerleyen günlerde ilgi odagim haline gelebilir. Onay

Yine güzel bir dizi seçtin ve ilgimi çektin Tukyu Hanim. Atkilic Benden kaçisin yok nihahaha . Biggrin
Konusu ilginç geldi, özellikle bilerek bitkisel hayata sokulmus kadin. Bak çok sinirlendim. Ban
Çiksin izleyelim bakalim neler oluyormus. Atkilic
Tanitim için çok tesekkürler. Onay
(22-03-2011, Saat: 1:16)KoreliBusra yazdı: Ask, kin, nefre.t 3'ü bir arada. Sarhos
Bol bol sövüp sayacagim bir karakter olacagi kesin Ko Hyung-Sung'un. Ofkeli
Böyle dizileri sif bütün sinirimi atmak için izliyorum. Biggrin Konusu simdiden ilgimi çekti, ilerleyen günlerde ilgi odagim haline gelebilir. Onay

Yine güzel bir dizi seçtin ve ilgimi çektin Tukyu Hanim. Atkilic Benden kaçisin yok nihahaha . Biggrin

Bu sefer Elif'in (elif35.5) zoruyla açtim valla. Durtuk Biggrin
Çevirmeyi düsünmüyorum o yüzden çevirecek arkadasa kolayliklar dilerim. :P
Bu arada yapman gerekeni unutma. Links Links. Biggrin Opucuk
Tanidik yüzler var. Konusu da ilgi çekici ve degisik. Merak etmekten kendini alamiyor insan...
Paylasim için tesekkürler. Onay
EXO
"Love Me Right"
>> Baekhyun <<

♔ hook blade
Dizi degil SBS için yapilacak olan bir film olarak açiklandi...
(26-03-2011, Saat: 11:41)patiksizpenguen yazdı: Dizi degil SBS için yapilacak olan bir film olarak açiklandi...

http://www.hancinema.net/korean_movie_Wh...eeping.php

Alinan kaynakta hâlâ dizi olarak yer aliyor. Buradaki bilgiler degisirse biz de gerekli degisikligi yapariz.
Tesekkürler. Smile
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum

Paylasim için tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi