yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What's Up? / 왓츠 업 (2011)
Dizi 3 Aralik itibariyle cumartesi - pazar yayinlanacak. Onay
O.o ne güzel, çok mutlu oldum.
Haber için tesekkür tatlim. Opucuk
*İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
oo birsürü dizi basladi. Biggrin ya biran önce sömestir gelsin sabah aksam bu dizileri izlicem. hasret kaldim resmen dizi izlemeye.
Bir gençlik dizisi daha.
Çok severim böylelerini. Smile
Yayinlanmasina da az kalmis... Abaza
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
Konusu Dream High'i hatirlatti Biggrin
Yayina 2 gün kaldi.
Daesung bekliyoruz seni. Zuhaha
Im Joo Hwan'im oynuyor bu dizide... Smile Vakti zamaninda çok beklemistim bu diziyi ama simdi bizimki askerde(Im Joo Hwan) oldugu için üzülmedim de degil...Röportaj,haber vb. seylerden mahrum kalacagim diye... Sad Biggrin Zaten garibim duyduguma göre askerde saglik sorunlari yasiyormus... Sad Hastaneye bile kaldirdilar diye okumustum bir yerde...Dilerim bu diziyle morali iyi olur da daha çabuk iyilesir haberleri alip... Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Çok güzel bir dizi olacagindan eminiim Smile
Lim Ju-Hwan oynuyacakmis, e daha ne olsun? <3
Bir an önce baslasa..
Tesekkürler paylasim içiin..

B2ST
Twitter
Bugün dizinin yayin günü hangi kanalda çikacagini söyleyebilir misiniz? Allahrazi Allahrazi
Dizinin 1.bölümünü izledim...Ve çok güzeldi... Onay Bana öyle geliyor ki bu dizi ana kanallardan birinde (KBS,SBS,MBC) yayinlansaydi Dream High'in popülaritesini fazlasiyla geçerdi... Onay Çünkü çekim teknikleri çok çok güzel...Müzikler yani sekilde..Ve Im Joo Hwan'in oynadigi karaktere de bayildim...Bir de bereli kiza...Keman çalan çocugu da sabirsizlikla bekliyorum... Biggrin

Dizi yaklasik 50 dakika idi... Ve ben o çekim teknikleriyle sinema filmi izliyormusum gibi hissettim... Onay

Bu arada Im Joo Hwan'in kim 29 yasinda olduguna inanir? BiggrinBlush

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi