yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unseen Warfare (Hero / Strange Heroes ) / 보이지 않는 전쟁 (2009)
Lee Jun Ki kilomu almis ya hiç yakismamis. Igrenc
(14-10-2009, Saat: 20:45)*mygirl* yazdı: Lee Jun Ki kilomu almis ya hiç yakismamisIgrenc
Bence gayet yakismis ve de iyi olmus Junki 'ye. Kralgul Biraz toparlanmis. Gerçi yeni dizi ile beraber yogun bir tempoda kalirsa yine süzülecek gibi.Biggrin
Yeni diziyi öyle merak ediyorum ki, setten resimlerde, taksit taksit çikiyor karsimiza.Biggrin insallah bir an önce baslar baslamaz çevirisi yapilir.Allahrazi
Konu için ayrica çok tesekkürler.Alkis
Kader onlari birbirine dolar demis ya tanitim da koptum. BiggrinBiggrin Yalniz bu dolanacak kisiler Jun ki ve Ji min olmasin ya yakismiyorla.r:img-bee:
Ayrica benim havali yönetmende oynuyormus dizide. Pek mutlu oldum.Biggrin:d
[Resim: wh19bs.jpg]
Paylasim için tesekkürler.Resimler harika.

Geri Döndüm

[Resim: zodj5t.jpg]
[Resim: 2n1urgj.jpg]
Dizinin çikmasini, sonra Ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum. Smile Bir engel çikmazsa diziyi çevirecegim.
Nur ellerine saglik. Resimler çok güzel. Çok tesekkür ederiz. Ben basrol bayan oyuncunun degismesine sevindim açikcasi. Dizi çok güzel olacak bence. Onay
(20-10-2009, Saat: 15:22)saylan_çu yazdı: Dizinin çikmasini, sonra ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum Smile Bir engel çikmazsa diziyi çevirecegim.
Nur ellerine saglik. Resimler çok güzel. Çok tesekkür ederiz. Ben basrol bayan oyuncunun degismesine sevindim açikcasi. Dizi çok güzel olacak bence. Onay

Zeynep bence düsünüyorsan çeviri duyuru konusunu simdiden aç. (Hem bizim siteye hem de ilgili çeviri sitelerine. Biggrin) Baskasi almasin yahu. Biggrin Senin çevirilerinle izlemek çok keyifli olacaktir eminim.... Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
(20-10-2009, Saat: 15:22)saylan_çu yazdı: Dizinin çikmasini, sonra Ingilizce altyazinin çikmasini sabirsizlikla bekliyorum Smile Bir engel çikmazsa diziyi çevirecegim.

Bugün duydugum en güzel haber oldu iste.Onay Bizde sabirsizlikla bekliyoruz harika bir dizi olacagindan süphem yok zaten ve de dizide Kim Min Jung olmasina çok sevindim.Smile simdiden çok çok tesekkürler 'saylan_çu'. Alkis
Resimler için çok sagol Nur. Ellerine saglik.Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi