Tanitim için tesekkürler. Güzel bir dizi.

The World That They Live In (Worlds Within) / 그들이 사는 세상 (2008)
|
Tanitim için tesekkürler. Güzel bir dizi.
![]()
07-09-2010, Saat: 2:02
Ah çok özlemisim dizimi. :img-cray:
Mesajlari tekrar okumak çok zevkliydi. Hiçbir diziye bu kadar uzun yorumlar yazmamisimdir. ![]() ![]() Sonlara dogru bayiltsa da izleyin derim, benim mükemmellerim arasindaç. ![]() Emegi olan herkese tekrar tesekkürler.
Arkadaslar izleyenlere bi sorum olacak...
Su doktorumuz yani city hunterdaki savcimiz baslarda vardi sonra kayboldu bir daha diziye dönecek mi? Suan 6.bölümdeyim de gelmeyecekse gerisini izlemeyi düsünmüyorum. ![]() ![]()
05-07-2011, Saat: 1:37
y_381, tram hatirlamadim sordugun kisiyi ama sanirim esas kizin sevgilisinden bahsediyorsun. Junki miydi adi?
![]() ![]()
Klasik disi dizidir kendisi... Kore dizilerinin olmazsa olmazlari yoktu bir kere... Farkliydi ve çok güzeldi... Zaten basroller yikiliyor.
![]()
ikinci kez ve aşkla..
25-11-2013, Saat: 10:43
Gerçekten güzel bir diziydi, Hyun Bin'i Secret Garden dizisiyle sevdim ama esasında buradaki karakteri daha çok hoşuma gitti. Gerçekten çok iyi kalpli, mütevazi, yardımsever, merhametli, annesine çok bağlı ve onun gözbebeği, herkes tarafından sevilen bi karakteri canlandırmış. Beğenerek izledim.
Halkın takımıdır FENERBAHÇE...
25-11-2013, Saat: 11:27
Benim için Hyun Bin çok özel çünkü o benim ilk gözarım. O yüzden onun tüm film ve dizileri benim favorilerimdir ^_^
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|