yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Woman Who Never Loses / 지지않는 여자 (2011)
(24-07-2011, Saat: 14:56)burcu choi yazdı: [Resim: lovecheerphoto110721113.jpg]

Resimleri gördükçe Playful Kiss dizisindeki hali aklima geliyor. Zuhaha
Saskin Bong Joon Gu'm benim. Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
(25-07-2011, Saat: 13:19)Yüsra JaeJoong yazdı: Resimleri gördükçe Playful Kiss dizisindeki hali aklima geliyor. Zuhaha

Bu dizide de o halindeki gibi komik...Ama tabi Bong Joon Gu'ya oranla çok daha az... Burada cesur,yakisikli,çapkin biri... Onay Ama annesine söyledigi yalanlar,onunla olan konusmalari,Lee Bo Young'tan kortkugu anlar çok seker... BiggrinBiggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(25-07-2011, Saat: 14:30)ddeerryyaa yazdı:
(25-07-2011, Saat: 13:19)Yüsra JaeJoong yazdı: Resimleri gördükçe Playful Kiss dizisindeki hali aklima geliyor. Zuhaha

Bu dizide de o halindeki gibi komik...Ama tabi Bong Joon Gu'ya oranla çok daha az... Burada cesur,yakisikli,çapkin biri... Onay Ama annesine söyledigi yalanlar,onunla olan konusmalari,Lee Bo Young'tan kortkugu anlar çok seker... BiggrinBiggrin

En yakin zamanda izleyecegim. Onay
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
merhaba!
Ben ceren.Dizinin tanitimi harika olmus ve emegi eçen herkese,eklenen resimlere ve yorumlara tesekkürler.Dizinin ilk 2 bölümünü izledim.Çok eglenceliydi.Ama devamini bir türlü bulamadim.Izleyen varsa bana tavsiye edebilecegi bir yer varsa söyleyebilir mi acaba??
(04-08-2011, Saat: 23:51)Lenka yazdı: merhaba!
Ben ceren.Dizinin tanitimi harika olmus ve emegi eçen herkese,eklenen resimlere ve yorumlara tesekkürler.Dizinin ilk 2 bölümünü izledim.Çok eglenceliydi.Ama devamini bir türlü bulamadim.Izleyen varsa bana tavsiye edebilecegi bir yer varsa söyleyebilir mi acaba??

kimse bilmiyor muHuh

[Resim: i5955288_3hkz9-gif]
One DreamOne BandOne Direction
Harold Edward Styles
tanitim için tesekkürler Smile dizi gerek konusu gerek olaylar süperdi ilk baslarda Smile çocugun annesine bittim Biggrin shut the mouth shut the mouth Biggrin gülmekten yarildim diyebilirim. simdi 35. bölümdeyimde sikilmaya basladim ya. saçma sapan bir dram hakim oldu diziye. Da Reum un sahnelerini seviyorum bir tek o kadar. sanki gereginden fazla uzatilmis gibi geldi bana. tabi izleyecek arkadaslar ilk bölümler için izlemeye deger Smile
Can You Hear My Heart dizisini daha önceden izlemedim.^^
Ama afisleri çok güzel bunun! Biggrin

Tanitim için tesekürler~~
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family

aynen ya Bong Joon Gu aklima geliyo Biggrin
Farkli ve ciddi bir rolde izlemek degisik olacak sanirim (:
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Diziyi izlemek istiyorum ama 50 bölüm gözümü korkutuyor. Biggrin Yine de Lee Tae Seong için izleyecegim. Biggrin
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.
paylaşım için teşekkürler Smile Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi