yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Painter of the Wind/바람의 화원(2008)
Izledigim en güzel dizilerden biri diyebilirim. Bu dizi sayesinde kore resim sanatina olan ilgim artti. Dan Won ve Hye Won harika ressamlar. Hye Won'un gerçekte kiz mi erkek mi oldugu hala bilinmese de dizide kiz olarak islenmesi ayri bir renk katmis.
Güzel bir konusu var, bu tarz konulari çok severim. Biggrin Tanitim için tesekkürler. Smile
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Dizinin akimina kapilip 3 günde bitirdim. Hos bana kalsa gece gündüz basindan ayrilmazdim ama iste. Cool Diziyi çok begendim kesinlikle tavsiyemdir. Meger bir resmin içinde ne anlamlar gizlenebilirmis bunu ögrendim. Onay Hem romantik, hem duygusal, hemde ögretici bir diziydi. Ost'lari kesinlikle 10 üzerinden 10'du. Basrol oyuncularimiza gelirsek Hoca Dan Won daha önce izlemedigim bir oyuncuydu çok begendim. Moon Geun Yong'u pek sevmem ama iyi bir oyuncu oldugunu bu dizide de ispatladi. Kesinlikle erkek kiligina girmis bir kiz olarak çok güzel oynadi. Gerçekten birazda erkek tipli oldugu için role çok güzel oturdu. O zamanlar da bile resime ve ressamlara Kral'in ne kadar deger verdigini görüyoruz dizide. Daha dogrusu sanata verilen önemi az, çok görebiliyoruz. Resimlere de deginmeden edemeyecegim özellikle Hye Won'un yaptigi resimleri çok begendim, çok güzeldi tüm resimler. Yeni çizilenlerde içinde. Sunu da anladim kesinlikle her zaman yetenekli olanlarin ayagina çelme takmaya çalisanlar her zaman var, yetenekli olmakta zor zanaat. Biggrin

Dan Won: Bir resmin anlami ne olmalidir?
Hye Won: Bir resmin anlami, "özlem" ve "hasret" olmamalidir.

Çok güzel bu replikler. Basinda söylenen bu replikleri sonunada eklemislerdi ve çok anlamliydi bana göre.
çok güzel bir diziye benziyor bae soo bin çok yakisikli bir erkek fakat kral hali pek olmamis gibi.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi