yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Last Breath / Epitaph / 기담 (2007)
The Last Breath / Epitaph / 기담 (2007)

[Resim: 93240415.jpg]

Yapım : 2007, GüneyKore
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Bum-Sik Jung, Sik Jung
Senaryo : Bum-Sik Jung, Sik Jung
Oyuncular : Tae-Woo Kim, Bo-kyung Kim, Goo Jin, Dong-Kyu Lee
Yapımcı : So-Jung Jang
Dağıtım : Bir Film
Süre : 1 saat, 38 dk.
Gösterim Tarihi : 21 Aralık 2007

ÖZET

Yeni mezun genç bir psikiyatrisi ve eşi kendilerine önerilen teklifi kabul ederek bir akıl hastanesinde göreve başlarlar. Kısa bir süre sonra hastane koridorlarında gezinen hayaletlerin lanetli hikayeleri ile gizemli olayların ortasında olduklarını fark ederler. Hastaneden kaçmaları kolay olmayacaktır...

English

Construction: 2007, Güney Kore
Type : Gerilim / Korku
Director : Bum-Sik Jung, Sik Jung
Scenario : Bum-Sik Jung, Sik Jung
Cast : Tae-Woo Kim, Bo-kyung Kim, Goo Jin, Dong-Kyu Lee
Producer: So-Jung Jang
Time: 1 saat, 38 dk.
Date: 21 Aralik 2007

Synopsis :

Dr. Jung Nam finds a photo album dating back to his days as an intern at the Ansaeng Hospital. He thinks back to those days where part of his soul died. In 1942, as a young medical intern, Jung-Nam's arranged marriage ends when his fiancee (whom he has never met) commits suicide. Later he is assigned to monitor the morgue late at night. There he falls in love with a corpse, that turns out to be his deceased fiancee. Soon other mysterious events take place in the hospital, involving a young girl haunted by ghosts and a serial killer targeting Japanese soldiers.

Fragman..
Cesareti olan izlesin. Saklan

Filmi İzlemek İçin Tıkla!

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
[Resim: 2v024x4.jpg]

[Resim: 2qvbiar.jpg]

[Resim: bi5rbq.jpg]

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

Efsane Prens WebSitesi
[Resim: lastbreathvcd.jpg]
[Resim: lastbreathvcd4y.jpg]
[Resim: lastbreathvcd5.jpg]

Efsane Prens WebSitesi
Film cidden çok iyiymis tanitim için tesekkürler Gözlem ;)
Ve biraz daha detaya girelim konusu bakimindan filmin Biggrin

Yil 1941’de, Japon isgali altindaki Kore’de modern bir hastane olan Anseng’de doktorlar esrarengiz efsanelere tanik olur ve ölüm’ün ruhun tek kurtaricisi oldugunu ögrenirler. Kisa bir süre sonra hastane müdiresinin damadi olacak olan Jung-Name, bir hafta boyunca morgda gece vardiyasina kalacaktir. Ilk gecesinde, intihar etmis güzel bir kizin cesedi beklemektedir onu.

Kizin olaganüstü güzelligi ve intiharinin arkasinda yatan hikaye, genç çocugu allak bullak eder. Geceyi bu güzel cesedin yaninda geçirirken kaderi de bu acayiplikler ortasinda sekillenecektir.

Bu arada küçük bir kiz, Asako, kanlar içerisinde acile getirilir. Tuhaf bir biçimde ölümcül bir araba kazasindan tek bir siyrik bile almadan kurtulan tek kisidir. Psikiyatrist Soo-In, Asako’nun çektigi izdirabin sebebini anlamak ve kendini olayin sorumlusu olarak hissetmesini engellemek için ona hipnoz uygular.

Bu iki garip hikayenin yani sira seyreden bir hikayede de Tokyo’dan yeni gelmis evli bir çift olan Dong-Won ve In-Young’un etrafinda dönen seri cinayetler vuku bulmaktadir. Dong-Won, bir geceyarisi yatagindan çikip giden In-Young’i takip eder ve seri cinayetlere tanik olur. Bu olay evli çifte geçmisin beklenmedik acisini getirir.
Ben de verdigin detayli bilgi için tesekkür ederim. Smile

Efsane Prens WebSitesi
[Resim: 28368225cc1.jpg]

Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 42468876rb7.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 73927212si7.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Izlemek istiyorum ama nereden izleyebilirim?
Öncelikle özlem ablam ve diger tüm emegi geçen arkadaslarima tesekkür ederim güzel bir tanitim olmus.

Bu filmi geçenlerde ben de izledim ,film bittikten sonra biraz düsündüm üzerine çünkü karisik bir filmdi,izlemesi güzel anlam vermesi güç bir filim..Ancak düsündükten sonra çok kaliteli bir yapit oldugunu anladim..

Tekrardan çok çok tesekkürler Smile
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi