yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Devil / 마왕 (2007)
The Devil / 마왕 / 2007

İsim: 마왕 / Mawang
Tür: Drama
Yayınlandığı Kanal: KBS
Yayınlandığı Tarih: Mart 2007
Bölüm Sayısı: 20
Web Sitesi

[Resim: thedevild.jpg]

Konu

“Şeytan” Gençken trajik bir kaza sonucu yolları kesişen iki adam ve psikometrik güçleri olan bir kadın arasında geçen bir hikayedir. Ana karakterlerinin sert kavgaları ve doğruyu örtmek için giriştikleri umutsuz atılımları konu alır. Bu dizi 'ne iyi, ne şeytani, ne kadar iyi bir şans, ne kadar kötü bir şans?' gibi soruları yanıtlama amacı gütmektedir.

Çeviri: Orion-gng

Izlemek Için Tiklayin

Oyuncular

Uhm Tae Woong
[Resim: 436pxuhmtaewoong2007em8.jpg]

Shin Min Ah
[Resim: normalminabazaar2pm5.jpg]

Joo Ji Hoon
[Resim: joojihoons.jpg]

English

Name: 마왕 / Mawang
Type: Drama
Channel: KBS
History: Mart 2007
Part Number: 20
Web Address

Synopsis

“Devil” is a story about two men who were predestined to confront each other over a tragic incident that happened when they were young, and a woman who has psychometric powers. Through the bitter fight of its main characters and their desperate attempts to uncover the truth, this drama attempts to find answers to such questions as what is good and what is evil, and how good and bad fortune are formed.

Cast

Uhm Tae Woong
Shin Min Ah
Joo Ji Hoon

Click to watch the drama

Kaynak / Source

Kore'de hafta içi her gün çarsamba ve persembe geceleri yayinlaniyordu. (Haha sanki ordaymisim gibi konusuyorum, degil mi? Biggrin Biggrin ) KBS World'de de böyle olduguna göre, him az kalmis Necmi ben Wo bölüm saniyordum, demek 16'ya çekmisler, sonunu söyleme lütfen izlersen. Bastan sona merak içindeyim ve bekleyecegim, sakin sonunu anlatma. Demek OST'sine bayildin. Shin Min Ah'a seytanlik yakismis ama, degil mi? Ee bayildin tabii. Biggrin O iki arkadasi bile seytandan melege, melekten seytana dönüstürüyor.

Insallah sonu kötü bitmez!
[Resim: qqqko3.gif]
Güzel bir diziye benziyor, resimler için tesekkürler.
Necmi ismimi merak etmissin, ben Kübra. Bu dizinin en can alici noktasi tarot kartlari. Anlamlarini daha sonra açiklayacagim. Bu arada ben sana yetismeye çalisacagim, sen sona gidiyorsun ben bastan birkaç bölüm buldum, onlari izleyecegim, yardim ederiz birbirimize umarim.

[Resim: major15ohseunghathedevixf6.jpg]

Oh Seung Ha, yani seytan.

[Resim: major03seohaeintheempreir6.jpg]

Seo Hae In, yani imparatoriçe.

Kang Oh Soo, yani asilan adam.
Kübra artik bir türlü ulastiracagim sana Mawang'i. Bu arada KBS'nin yeni dizisini bugün izledim, gülmekten koptum. Harika bir sey, aksam saat 22:00'da yeni bölümü var, sabirsizlikla bekliyorum. Smile Dizinin adi, Flowers For My Life, Komedi+drama karisimi.

[Resim: clip080903honpressconfe.jpg]
Bu ilk gönderdiklerini biliyorum. Oyuncular dizinin açilisini kutlamak için basin toplantisi düzenliyorlar. Tesadüfen bunun bir videosunu izlemistim bir Kore TV'sinde, 2 ay oldu netten bulmustum.

Ha bu arada Princess Hours'u biliyorum Necmi. Adini duydum, ama izlemedim. Belki Mawang'i bekleyene kadar çatlarsam onu izlerim. O geçen senenin dizisiydi ve Joo Ji Hoon'umun mankenlikten dizi hayatina atildigi en basarili dizisiydi.
Unutmadan Hancinema'dan son gönderdigin fotograflar açilmadi, ben de sildim mecbur. Fotograf eklerken daha önce konup konmadigina dikkat edip mesajlarini düzenlersen sevinirim.
Eom Ju Ji'nin kardesini yanlislikla öldürüyor.
[Resim: nve00026wd2.png]

[Resim: nve00030uk0.png]

[Resim: nve00033il7.png]

[Resim: nve00035qz5.png]
Güzel resimler, eline saglik.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi