yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Beast and The Beauty / 야수와 미녀 (2005)
Min-Ah'i daha önce izlememistim. Bu filmde tanidim kendisini ama film süper arkadaslar. Ben daha çok erkek karaktere Ku Dong-geon'un = Seung-beom Ryu bittim. Manyak komikti ya. Hele o dublaj yaptigi sahneler kirdi geçirdi beni. Smile Tam bir Kore komedisi. Sahneleri hatirladikça insanin içinden gülmek geliyor. O kadar yani. Tabi bu benim fikrim ama izledikten sonra eminim sizde benim gibi düsüneceksiniz. Türkçe filmin ismi "Güzel ve Çirkin".
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir. (wiseacre_daisy)
Güzel bir filme benziyor. TRT1 Kore dizilerini degerlendirmeye basladi. Insallah bunlari da ekler listesine. Smile

Çok seker filmdi. Fazla derin degil; ama bolca gülüp bazen de hüzünleneceksiniz.

Esas oglumuzun kivranisi, sevdigi kiz için estetik ameliyat bile olmasi, bir türlü pesini birakmayan aksiliker... :/

Kaldi ki kendini canavar olarak gören bu oglan, bence asiri sempatikti. Biggrin

Savci da iyi çikti.
Ayrica Ejder çetesinin 17. fedaisini de takdir ediyoruz. Biggrin
Herkesin izlemesini siddetle tavsiye ediyorum. O kadar çok güldüm ki, karnima agrilar girdi. Özellikle Ejderhalarin 17.si beni gülmekten öldürdü. Muhtesem bir film. Onay
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
En kisa zamanda izlemeye çalisacagim. PismanPismanPisman

Gerçekten çok güzel ve ders alinmasi gereken bir film. Onay

Süper ötesi bir film. Alkis Filmi bitirdigimde, gülmekten karnima agrilar girmisti.
Yönetmen: Lee Gye-(이계벽) byeok

Oyuncular: Ryoo Seung-(류승범) beom
Sin Min-ah (신민아) Sin Min-(신민아) ah
Kim Kang-woo (김강우) Kim Kang-(김강우) woo

Tarz: Dram / Komedi / Romantik / Romantik komedi
Süresi : 101min
Gösterime Giris Tarihi: 27 Ekim 2005

Bu bilgilerde benden. Smile
Ilk sayfaya eklenmistir.
Tanitim için tesekkür ederiz. Smile
Tanitim için tesekkürler... Alkis Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi