yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Take Care of Mom/엄마를 부탁해(Shin Kyung-sook)
Aldigi övgülere degmis. Alkis Geçen gün okudum. Gerçekten çok hos bir kitapti. cry Hayata bir bakis gibi. Yaptigim bazi hatalarin farkina vardim ve biraz da üzüldüm. Saklan Okumayanlara tavsiye ederim. Onay Paylasim için tekrar tesekkür ederim. Smile
Kitabi görür görmez aldim ama daha okuyamadim.En kisa zamanda okuyacagim Smile
##£rvanur'dan##
Lütfen Anneme Iyi Bak
[Resim: wwwdogankitapcomtr.jpg]

Sadece Kore'de 1 milyonun üzerinde satan ve Amerika'da yayimlanir yayimlanmaz büyük ilgi gören,
annelige essiz bir agit!

Yetiskin çocuklarini ziyaret etmek için geldigi Seoul'de kaybolan bir annenin ardindan, aile üyelerinin yasadigi pismanliklarin ve iç hesaplasmalarin öyküsü bu. Kore kültürü fonunda derin aile iliskilerinin ele alindigi yürek burkan bir hikâye... Sadece Kore'de 1 milyonun üzerinde satan ve Amerika'da yayimlanir yayimlanmaz büyük ilgi gören Lütfen Anneme Iyi Bak, okuru sadece bir arayis hikâyesine ortak etmekle kalmiyor, insan yüreginin derinliklerine sarsici bir yolculuga da çikariyor.

"Etkileyici. Ruhsal çözümlemeleriyle son derece dokunakli. Bu aile hikâyesi büyük yanki uyandiracak."
Publishers Weekly

"Annelige essiz bir agit..."
The New York Times Book Review

"Lütfen Anneme Iyi Bak sadece bir özlem ve arayis hikâyesi degil, bir kere esigi geçtiniz mi, rahat yerlerinize bir daha dönemeyeceginiz bir kapi."
Jamie Ford, amazon.com

Yazar
Güney Kore'nin en çok okunan yazarlarindan biri olan Kyung-sook Shin 1963 yilinda dogdu. Manhae, Dong-in, Yi Sang edebiyat ödüllerini aldi.
Halen Seoul'de yasiyor.

Kaynak

------------------------------------------------------------------------

English (The Book's Subject from Another Source)

There is a simple, yet remarkable, scene in Kyung-sook Shin's novel, Please Look After Mom, where the book's title character visits her adult son in Seoul. He lives in a duty office in the building where he works, because he can't afford an apartment. At night, they sleep on the floor and she offers to lie next to the wall to shield him from a draft. "I can fall asleep better if I'm next to the wall," she says. And with this gesture, we catch a glimpse of the depth of love she has for her first-born and the duty-bound sacrifices she's made on behalf her family. Please Look After Mom is the story of a mother, and her family's search for her after she goes missing in a crowded train station, told through four richly imagined voices: her daughter's, her oldest son's, her husband's, and finally her own. Each chapter adds a layer to the story's depth and complexity, until we are left with an indelible portrait of a woman whose entire identity, despite her secret desires, is tied up in her children and the heartbreaking loss that is felt when family bonds loosen over time. Kyung-sook Shin's elegantly spare prose is a joy to read, but it is the quiet interstitial space between her words, where our own remembrances and regrets are allowed to seep in, that convicts each one of us to our core.

Source
Kitabi bitirdim ve gerçekten güzeldi Onay Okurken sanki karakterlerden biriymisim gibi hissettim Smile
Gerçekten harika bir kitapti. Gerçekten okunmasi gereken bir kitap. Anneyi ve anneligi çok güzel anlatiyor ve aldigi bütün övgüleri hak ediyor. Tereddüt etmeden okuyun. Hiç bir sey kaybetmezsiniz hatta kendinizden bir seyler bulacaksiniz diyorum.
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
(06-05-2011, Saat: 13:59)canan yazdı: Kitap New York Times Bestseller listesine girmisti geçenlerde. Bugün kitap sitelerini dolasirken Türkçeye de çevrildigini gördüm. "Lütfen Anneme Iyi Bak" ismiyle Dogan Kitap'tan çikmis. Ben en yakin zamanda okumayi planliyorum. Onay

[Resim: 3815787740c58d7e4f466d9.jpg]

"Lütfen Anneme Iyi Bak" kitabini bende okumak istiyorum. Çok güzel bir konusu var. ^^

Ayrica bu kitapta çok güzelmis. Konu için tesekkürler Canancigim. ^^ Onay

Okuduğum güzel kitaplardan biriydi. Tavsiye ederim. Duyduğumda hemen sipariş verdim. Kore romanlarından beklenileceği gibi bu da çok değişik. Anlatım tarzı diğer kitaplara benzemiyor. Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Nereden bulabiliriz acaba? :/
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi