yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Empress Myeongseong / 명성황후 (2001)
Bahsi geçen kral Yi San'in torunu sanirim.
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
(25-02-2009, Saat: 1:58)semeni yazdı: Bahsi geçen kral Yi San'in torunu sanirim.

Yok degil ama akrabasidir. Biggrin Kesin.
Hakkınızı helal edin. ~
(25-02-2009, Saat: 16:42)sunshine yazdı:
(25-02-2009, Saat: 1:58)semeni yazdı: Bahsi geçen kral Yi San'in torunu sanirim.

Yok degil ama akrabasidir Biggrin Kesin..

Simdi arsive baktim torunu degil nesil olarak torunun torununa tekabül ediyor tabi araya kuzenler ya da farkli veliahtlar girmisse direk olmasada kesinlikle akrabasi onu da incelemek isterim ama dizi basladiginda bu bilgiyi vermek daha dogru olur sanirim. Onay
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Güzel bir diziye benziyor.
TRT ye bu diziyi yayinlamasi için özel mesaj atacagim çok dikkatimi çekti. Ayrica sushine arkadasimiza hazirladigi için tesekkür ediyorum. Ellerine saglik.

Geri Döndüm

Paylasim için tesekkürler..Biggrin
Ben bu diziyi biraz izledim ama sözleri Çince ama sizin bildiginiz bir site var mi izleyebilecegim?
Daha çocuk bunlar .Sad
[Resim: 21943921.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi