yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sweet 18 / 낭랑18세 (2004)
Evet kiz çok tatli gözüküyor. Biggrin Opucuk
400*103 Kuralına dikkat edelim.
Izledigim en güzel dizilerden biri. Herkese rahatlikla tavsiye edebilirim. Smile

Bugün izlemeye basliyorum. Onay
Ilk bölümü sarmisti beni ama The Snow Queen'e baslayinca birakmistim. Aglama
Hele Erkek Arkadasim B Tipi filmini izledikten sonra bu ikiliyi çok sevdim. Smile
Haydi izlemeye! Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Tanitim için çok tesekkürler. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Çok güzel bir romantik komediydi ayrica Han Ji Hye ve Lee Dong Gun'u birlikte izlemekten de keyif aldim.
Çok komik ve güzel bir filmdi.
Arkadaslar bu dizi aslinda 14 bölüm olsaymis tam tadinda olacakmis ve benim favorilerim arasinda yerini alacakmis!
Çünkü dizimiz 13. bölümden sonra laylaylom tabirini verebilecegimiz düzene girmistir.
Nazli Ablaya hak veriyorum simdi. Saklan
Keske 14 bölüm olsaymis. Dodgy
Aslinda 14. bölüme kadar izleyebileceginiz en tatli romantik komedi dizisidir. Smile

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Güzel bir diziye benziyor. Izlemeye basladim. Paylasim için tesekkürler. Smile
Güzel bir diziymis. Bende izleyecegim.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(26-08-2010, Saat: 21:08)'vahide' yazdı: Arkadaslar bu dizi aslinda 14 bölüm olsaymis tam tadinda olacakmis ve benim favorilerim arasinda yerini alacakmis!
Çünkü dizimiz 13. bölümden sonra laylaylom tabirini verebilecegimiz düzene girmistir.
Nazli Ablaya hak veriyorum simdi. Saklan
Keske 14 bölüm olsaymis. Dodgy
Aslinda 14. bölüme kadar izleyebileceginiz en tatli romantik komedi dizisidir. Smile

Adasim yerinde bir yorum yaptin. Opucuk Ben son bölümünü izlemedim bile sikmaya basliyor artik.
Ama yine de izledigim en güzel Kore dizilerinden biri.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi