Stevia Grain (Stevia Tahılı)
![[Resim: 180pxsteviarebaudianato.jpg]](http://img641.imageshack.us/img641/2289/180pxsteviarebaudianato.jpg)
Stevia bir aile bitkisi ve bir çeşit ottur. Şekerden 200 kat daha tatlıdır ve şekerin sadece 1/90 i kaloridir. Yeşil çaydan 5 kat daha fazla anti-oksidan etkisi vardir ve bitkilerin büyümesini hizlandirma islevi vardir.
Stevianin Özellikleri:
-İçinde bitki köklerine ve toprağa canlılık sağlamak için etkili mikroorganizmalar vardır.
-Toprağı geliştirme ve ürünlerin verimliliğinin artırmak için, toprağın yaşlanmaması için etkilidir.
-Zararlı böceklerin bitkiye zarar vermemesi için bitkilerin direncini artırır.
-Tatlı bitkilerin tadını daha tatlı, ekşi bitkilerin tadını daha ekşi yapabilir.
-Ürünlerin tazeliğini artırır ve depolama süresini uzatır.
-Bitkilerin hasat döneminin uzatılmasında, dona karşı ve verimde etkilidir.
-İçinde bitki köklerine ve toprağa canlılık sağlamak için etkili mikroorganizmalar vardır.
-Toprağı geliştirme ve ürünlerin verimliliğinin artırmak için, toprağın yaşlanmaması için etkilidir.
-Zararlı böceklerin bitkiye zarar vermemesi için bitkilerin direncini artırır.
-Tatlı bitkilerin tadını daha tatlı, ekşi bitkilerin tadını daha ekşi yapabilir.
-Ürünlerin tazeliğini artırır ve depolama süresini uzatır.
-Bitkilerin hasat döneminin uzatılmasında, dona karşı ve verimde etkilidir.
Çeviri:Park-jun-Su mM,prens_yisan
Kaynak:Invil
ENGLISH:
Stevia is mums family plant and a kind of herb. Sweetness is more than 200 times of sugar and calories are only about 1/90 of sugar. It has more than 5 time anti-oxidation effect than green tea and also has growth acceleration function to plants.
Property of Stevia
- Contains effective microorganisms to provide vitality to soils and plant roots.
- Effective in soil development and prevention of soil aging to deliver efficiency directly to crops.
- Increases resistance of crops for significant prevention of damages by harmful insects.
- Makes sweet taste sweeter and sour taste sourer to enhance the taste of crops.
- Increases the freshness of the crops to extend storage and distribution period.
- Makes crops to resist frost for extension of harvest period and yield.
- Contains effective microorganisms to provide vitality to soils and plant roots.
- Effective in soil development and prevention of soil aging to deliver efficiency directly to crops.
- Increases resistance of crops for significant prevention of damages by harmful insects.
- Makes sweet taste sweeter and sour taste sourer to enhance the taste of crops.
- Increases the freshness of the crops to extend storage and distribution period.
- Makes crops to resist frost for extension of harvest period and yield.
Source:Invil