yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
Bu bub bu bu harika bir sey. Esra Gerçekten çok sansli bir kizsin. Onunla tanisip konusman harika. Umarim çok yakinda Ss501 Türkiye'ye gelir. Çok sevindim. Çok tesekkürler. Smile
(25-08-2011, Saat: 19:22)FurenDorina yazdı: Inanmiyorum, harika! Peki Esra kim? Forumda nicki ne. Biggrin Gerçekten çok sansli. TT

Esra SS501 hayrani bir arkadasim buraya üye oldugunu sanmiyorum. Hala Jun´un bu kadar iyi davranmis olmasina sasiriyorum düsündügümden daha ilgili & tatli cikti. Biggrin O kadar olay yasadi o bizi artik asla unutmaz. ^^
Helal olsun Alkis
O kadar heyecanliyim ki dilim tutuldu yazacak bir sey bulamiyorum Smile

''Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki,
nereye gideceğini unutmayasın''

Şeyh Edebali

Yaptiginiz ve yapacaginiz herseyin arkasindayim TripleSTR! Kalp
Bu konuyu yeni kesfettim ve neden daha önceden görmedim diye kendime kiziyorum suan.
Haberleri bir çirpida okudum ve çok heyecanlandim! Mükemmel birsey.
Bir yandanda üzüldüm..Hyun Joong'la ilgili birsey olmamis,onunla ilgili haber göremedim.
Halbuki grubun en sevdigim üyesi o..
Park Jung Min'e bayildim ama.Suan grubun tüm üyelerine farkli bir gözle bakiyorum. Kalp
Kizlar fighting!
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Böyle davranmasi çok hos! (: Devamini bekleriz. Biggrin Biggrin

[Resim: 49daysimzay2.png]

49 Days! Bitirdin beni!
Vay be ne güzel. Zaten SS501 özel olduklari için onlari çok seviyorum. Simdi daha da çok sevmeye basladim Kalp. Tesekkür ederim Smile.
Tesekkürler. Onay
Triples degilim ama, severim. Onay
InsAllah, Türkiye'ye gelirler. Onay
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Biggrin Süper birseymis. Cok sansli gercekten arkadas. Ben birakin bi Koreli ünlüyü, normal bir Koreli bile göremedim daha. Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
(02-09-2011, Saat: 19:55)ßadqiirL_o5 yazdı: Biggrin Süper birseymis. Cok sansli gercekten arkadas. Ben birakin bi Koreli ünlüyü, normal bir Koreli bile göremedim daha. Biggrin

nerede oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul'a yolun düserse direk sultanahmet'e git Biggrin her yer koreli kayniyor Angel

evet bak övünmek gibi olmasin ben topkapi sarayinda bi kizla tanistim 1 sene olacak maillesiyoruzBiggrin
ss501 in türkiyeye gelmesi ile ilgili olarak da.. rüya gibi bir sey.. ahh... her zaman internerim yok o yüzden haberlerden uzak kaliyorum.. çok sükür ki biri mesaj kutusuna link atmis da okuyabildim burayi.. süper bir konu olmus... Allah razi olsunBiggrin manevi destekçilerdenim ben de galiba malesef... ah ahh.. türkiyeye gelirler de göremezsem kahrimdan ölürüm heralde.... en azindan türkiyede bu kadar çok sevildiklerini bilmeleri bile müthis ötesi bir sey... emegi geçenlerin eline saglik.... yilmayalim... aja aja fighting!!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi