yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ile Tanisma Hikayeniz Olsa Nasil Olurdu?
SS501 Üyeleri Ile Tanisma Hikayeniz Olsa Nasil Olurdu?
Harika hikayeler çikicagina eminim Smile
Benimki söyle olurdu:
Ben Park Jung Min ile tanismis olmak isterdim bir barda fazla içmis sekilde kizlar tuvaleti yerine erkekler tuvaletine gitmisim ve onun ceketine kusmusum beni alip taksiyle eve birakmis içkili halimle bile adresimi biliyorum okdr etkilenmisim ki ondan ayilivermisim ceketine kustugum için alip temizletmisim ve ertesi gün götürmüsüm böyle saçma tanismisiz iste Biggrin
Hikayeleriniz bekliyorum Smile
Super Junior-Walkin'

Ben Kim Hyun Joong'un BOF sevgimi, F4 sevgimi görmesi sayesinde, beni Kore'ye davet etmesini ve misafir oldugum için otelde kalmalarina izin vermeyip, evlerinde misafir olmami kabul etmesi sayesinde tanismak isterdim. Ne kadar eglenceli olurdu ya hayali bile gülümsememe sebep. Biggrin
(14-07-2011, Saat: 23:39)Boff4askonlar yazdı: Ben Kim Hyun Joong'un BOF sevgimi, F4 sevgimi görmesi sayesinde, beni Kore'ye davet etmesini ve misafir oldugum için otelde kalmalarina izin vermeyip, evlerinde misafir olmami kabul etmesi sayesinde tanismak isterdim. Ne kadar eglenceli olurdu ya hayali bile gülümsememe sebep. Biggrin

Bende gülümsedim tabi o kadar davet ettiler seni otel köselerinde kalicak degildin. Biggrin
Super Junior-Walkin'

(14-07-2011, Saat: 23:42)Ferai yazdı:
(14-07-2011, Saat: 23:39)Boff4askonlar yazdı: Ben Kim Hyun Joong'un BOF sevgimi, F4 sevgimi görmesi sayesinde, beni Kore'ye davet etmesini ve misafir oldugum için otelde kalmalarina izin vermeyip, evlerinde misafir olmami kabul etmesi sayesinde tanismak isterdim. Ne kadar eglenceli olurdu ya hayali bile gülümsememe sebep. Biggrin

bende gülümsedim tabi okdr davet ettiler seni otel köselerinde kalicak degildin Biggrin

Tesekkürler^^. Elbette, hem hepsi birbirinden nazik insanlar onlar, beraber aglardik, gülerdik, yerdik, içerdik belki BOF bile seyredebilirdik. Biggrin
Hiç bunu düsünmemistim.
Simdi düsüneyimSmile
Bir konser sirasinda izleyiciler arasindan seçilen sansli kisinin ben olmasini isterdimSmile
Onlarla tek tek sahnede konusmak imzalararini almak ve bu ani ölümsüzlestirmekSmile
Baska da bir arzum kalmazdi heralde:=)) SS501 konserine gitmis oluyorum. Oppalarimla tanismis oluyorum. Eee daha ne isteyeyimSmile
İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
(14-07-2011, Saat: 23:54)filizkarali yazdı: Hiç bunu düsünmemistim.
Simdi düsüneyimSmile
Bir konser sirasinda izleyiciler arasindan seçilen sansli kisinin ben olmasini isterdimSmile
Onlarla tek tek sahnede konusmak imzalararini almak ve bu ani ölümsüzlestirmekSmile
Baska da bir arzum kalmazdi heralde:=)) SS501 konserine gitmis oluyorum. Oppalarimla tanismis oluyorum. Eee daha ne isteyeyimSmile

Dimi Oppalarin yüzünü bir kez görmek yeter Biggrin
Super Junior-Walkin'

Seoul'e yüksek lisans için gitmisim aksam çikip sokaklarda dolasirken bir dondurmacinin önünde dikilip dondurma aliyorum. Tam arkami döndügümde bir adamla çarpisiyoruz ve dondurma onun üstüne dökülüyor. Benim bluzuma da biraz bulasiyor. Üstünü temizlemeye çalisiyorum ve sohbete basliyoruz. Sohbet ede ede Han nehrine kadar geliyoruz. Gece geç oldugu için ayrilirken beni eve o birakiyor. Yarin sabah kapimda çiçek veyaninda özür notuyla paketlenmis bir bluz ile uyaniyorum. Meger o kisi Jung Min oppa ymis. Rahat rahat disarda gezebilmek için kilik degistirmis. Sonra da arkadasligimiz devam etmis. Beni konserlarine davet etmis falanSmileSmile Rüya gibi...Angel
(15-07-2011, Saat: 0:11)ottokaji yazdı: Seoul'e yüksek lisans için gitmisim aksam çikip sokaklarda dolasirken bir dondurmacinin önünde dikilip dondurma aliyorum. Tam arkami döndügümde bir adamla çarpisiyoruz ve dondurma onun üstüne dökülüyor. Benim bluzuma da biraz bulasiyor. Üstünü temizlemeye çalisiyorum ve sohbete basliyoruz. Sohbet ede ede Han nehrine kadar geliyoruz. Gece geç oldugu için ayrilirken beni eve o birakiyor. Yarin sabah kapimda çiçek veyaninda özür notuyla paketlenmis bir bluz ile uyaniyorum. Meger o kisi Jung Min oppa ymis. Rahat rahat disarda gezebilmek için kilik degistirmis. Sonra da arkadasligimiz devam etmis. Beni konserlarine davet etmis falanSmileSmile Rüya gibi...Angel

Bencede rüya gibi han nehri fln Biggrin
Super Junior-Walkin'

Ben onlarla Türkiye'de tanismak isterim.
Jung Min artik bu kosusturmalardan bikmis. Biraz kaçamak yapmak için Türkiye'ye geliyor. Bir lokantaya giriyor. Lokantada da ben çalisiyorum. Bir sekilde karsilasiyoruz. Kimligini veremeyecegi için otelde kalamiyor. Benim evimde kaliyor. Sonra da arkadasligimiz gelisiyor. Kore'ye döndügünde haberlesmeye devam ediyoruz.
Ayy! Jung Min'le arkadas olmak... Hayali bile güzel. Biggrin
[Resim: scaled.php?server=8&filename=cats2gq.jpg&res=medium]
Always & Forever...

ya arkadaslar komik gelebilir ama rüyamda gördügüm bir seyi size anlatmak istiyorum. ( gece ablamla sürekli ss501 falan izledik. onlardan bahsettik. onun etkisiyle Smile)
rüyamda young saengle dizi çekiyoruz (ss501 de var) . ama dizi o kadar uzun sürmüs ki.... korenin en uzun dizisi olarak röportaja çagirmislar falan. isin garip yani röportaji yapan kuzenimdi. türkçe konusuyoruz ama kuzenim çekik gözlü (gerçektede öyle.. çok iyi anlasirim onunla gözleri yüzünden). neyse röportajda konusuyoruz. bana diyorki; dizi çekimlerinde young seangla aranizda bir seyler yasanmis, dogrumu falan diyor. bende hayir diyorum ama aglamakli bir sesle.. daha sonra biraz daha konustuktan sonra ss501 üyelerinin hakkinda biraz bilgi verirmisiniz diyor. bende ilk önce jung min'den basliyorum. "disaridan söylendigi gibi asla kendini begenmis degildir. hatta benle alisverise çikti ve bana kiyafet begendi falan diyorum" kyu joong, "hayatimda gördügüm en iyi asçi diyorum. yemek yaparken young seang ile elleri kafamin üstündeydi. yanlis yaptigimda sürekli vururlardi. falan dedim." daha sonra 'kim hyung joon hyung diyorum. (aslinda oppa demem lazim ama nedense hyung dedim). (haaa bu arada hyung severler yanlis anlamayin, oppa abi olarak) neyse kim hyung joon hyung dedikten sonra. herseye agladigini felan söyledim. sürekli beni sinir etmek için esyalarimi falan karistirirdi dedim. daha sonra kim hyun joong için birseyler söylememi istedi. bende dedimki; o benim sir ortagim. o bana aglamam gereksede aglamamayi ögretti. bazi konulari aldirmamami ögretti. kalbim yaniyorsada yanmamayi ögretti. bunlari hafif hafif damlalar üzülürken söyledim. son olarak da young seang dedi. bende dedim ki, koca bir dizi sezonu boyunca bana katlandi. falan dedim. daha sonra bunlari aglamakli söylemisim. hafif aglayarak disari çiktim. röportaji biraktim. disarida jung min varmis. bana sarildi. bende ona dedimki, sanirim anladilar dedim. nasil anladilar? herseyi anlattinmi? dedi. bende basimi salladim. jung min'in cevabi süperdi. kimlere soralim.(buradaki kimlerden kasti soyadi kim olanlar Biggrin) daha sonra eve gittik. kim hyung beni yatistirmaya çalisti. kim hyun benle dalga geçiyordu. koca çenene sahip olamadin diye. kyu jong adece dinliyordu. (nedeni beni seviyor olmasi)
daha sonra hyung joonle gece oturup uzun uzun konustuk. young seang hakkinda konustuk. bunlarin hepsini young seang duymus. ertesi gün kyu jong'un dogum günü oldugu için jung minle hediye almaya gittik. dogum gününü jeju adasinda kutlamisiz. veeeeeeee kyunun dogum gününde kyu bana seni seviyorum dedi. buda yetmezmis gibi young seang evlenme teklifi etti. diger üçünden ooo sesleri çikarken diger ikisi birbirlerine çok kötü bakiyordu. !!! Biggrin
rüyamda ikisi birbirine düstü. gerçektede böyle olmasin yaaaa (you are beautiful'daki daha kötüydü ama) Biggrin bu kadar BiggrinBiggrin

[Resim: kxtpm8i.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi