SS501 Türkçe Alt Yazılı Video İstekleriniz !
SS501 Türkçe alt yazılı video isteklerinizi buradan paylaşabilirsiniz.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Sevdan beni terketmedi~
SS501 Türkçe Alt Yazılı Video İstekleriniz!
|
SS501 Türkçe Alt Yazılı Video İstekleriniz ! SS501 Türkçe alt yazılı video isteklerinizi buradan paylaşabilirsiniz.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
SS501-Dejavu
SS501 - Everything SS501 - A Song Calling For You ve SS501 Solo .... Çevirebilirmisiniz? ![]() ![]() ![]()
Gerçekten süper bir düsünce bu.Fighter olsa çok güzel olurdu.Nedense hep merak etmisimdir..
![]() VIXX
![]()
Haru man'i çevirebilir misiniz?
16-01-2010, Saat: 17:43
Çalismalariniz çok güzel. Tebrik ederim.
![]() ![]() ![]() ![]() rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün Jay Park <3 ıl-2PM-lı
16-01-2010, Saat: 18:46
(16-01-2010, Saat: 17:36)Double_S*501 yazdı: haru man'i çevirebilir misiniz? Haru man sarkisinin burda var ![]() http://www.korea-fans.com/forum/ss501-ha...29422.html ![]() ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
21-01-2010, Saat: 23:48
Böyle anlamlarini bilipte izlemek ne kadar güzel oluyo ya çok tesekkürler
![]() İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir. ♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥
Sözler gerçekten müthis
![]() ![]() ~~ SMTown ~~
(25-01-2010, Saat: 20:06)PeRipELLa yazdı: Çok tesekkürler canim.. Çok güzel bir sarki.. ![]()
"Dostoyevski vahşi batıda yaşasaydı, çok şey bildiği için onu hemen temizlerlerdi."
Hepsi harika çok tesekkürler emegi geçen herkezin tüm dilekleri kabul olur insallah
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|