SS501 - [2006 Step Up Concert] - Eglenceli Haberler Türkçe Alt Yazili
~ YouTube Açamayanlar Için ~
SS501 Türkçe Alt Yazılı Program Videoları
|
SS501 - [2006 Step Up Concert] - Eglenceli Haberler Türkçe Alt Yazili ~ YouTube Açamayanlar Için ~
14-08-2010, Saat: 14:57
17-08-2010, Saat: 18:01
Joon´un benimle evlen diye bagirmasina koptum ya
![]() Hyunun kafa sallamasida ayri olay, Jung min konusurken kendinden gecip daha hizli salliyor :img-hysterical: Saeng sen kiz olmaliymissin bu ne güzellik! ![]() ![]() Kyu senin bu delilerin arasinda ne isin var senide kendilerine benzetecekler ^^
Hyundrellayi da çevirebilir misiniz??
04-09-2010, Saat: 20:31
Allah'm :img-hysterical:
Saka mi bu.! Jung Min ve Hyun'a öldüm gülmekten öldüm. :img-hysterical: Neydi o garip sesler. :img-hysterical: Hala gülüyorum. ![]() Spiker Saeng. ![]() Kyu'nun fan olmasina da koptum. :img-hysterical: Joon hele. ![]() ![]() Güldürdünüz beni. F-F-F- Feel. ![]() ![]() City Hunter~ ''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥'' `TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu
13-09-2010, Saat: 17:18
Videolar harika emeginize saglik.
![]() En begendigim video Mocking Jung Min Girlfriend ~ Izlerken o kadar çok gülmüstüm ki.. ![]()
Videolar harikaydi, gülmekten karnima agrilar girdi.
![]() ![]() ![]() Rubies
08-10-2010, Saat: 17:07
Heo'm ne yaptilar sana ya... :img-hysterical: Saçlar falan pek bir garip. Kiz kiligina girince daha da komik olmus.
![]() Hyun Joong...Yazik çocugun hiç fani yok. Sagra kos. Yetis çocugun imdadina...:img-hysterical: Jung Min...Kiz kiligina girince pek bir çirkin olmussun ya. ![]() ![]() Kyu...En normal sen duruyorsun dedim..Ama gülümseme bölümünde sende batirdin. Neydi o kafayi çevirme...:img-hysterical: Jun...:img-hysterical: Kiz olmak birine ancak bu kadar yakisir. Bir de utanmaz mi...:img-hysterical: Alemsin Jun. Bu arada sonda Heo'm dogru haber falan derken pek bir güzel gülümsedi. ![]() Çeviri ve video için çok tesekkürler Green Peas'lar. Ellerinize saglik. ![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
18-10-2010, Saat: 23:10
Bende bu ekibe katilmak istiyorum. Firsat buldukça SS501imin Programalarini çevirmek isterim
![]() 'Thanks for waking me up!'i çevirmek istiyorum =) Su aralar yogunum ama firsat buldukça çevirmek istiyorum ![]()
14-11-2010, Saat: 2:43
vidiolar için çok tesekkürler çoook komikti özellikle erkeklerin kiz old sarki
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|