yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 - Star Golden Bell Ep. 261 (Turkish Subtitle / Türkçe Alt Yazılı)
Star Golden Bell Ep.261 (SS501 Cut) (Turkish Subtitle / Türkçe Alt Yazılı)

[Resim: ss501y.jpg]

SS501, 14.11.2009 tarihinde yayınlanan Star Golden Bell programına konuk olmuştu. Bu programın SS501 kısmını "viki.com" da çevirmeye başladık. İzleyenler izlemeyenler, pişman olmayacaksınız, mutlaka izleyin. Çok güleceğiz çok... Biggrin

=>> SS501 TR Sub Hakkında Lütfen Tıklayınız! <<=

Görev dağılımı;

Videoları foruma ve viki'deki kanala ekleme bana aittir. PeRipELLa

Segmenter yapan arkadaşlar;

Green5
fatmakaplan

Çevirmen arkadaslar;

snowrain (snowrain501)
snow_flower
Elif.07 (MALover)
nurgloria (ÇatlakHobbit)
vermidon
küçükseytan (sekerportakalim)
anjell_girl (ss501hyesusin)

Hepinize teşekkürler. Alkis
Çok tesekkürler çok eglenceli bir bölümdü.Smile Emegi geçen herkese çok çok tesekkür ederim.Opucuk
Çok tesekkürler.Çok güzeldi çeviride süperdi.Ellerinize saglik.^^
Elleriniz, gözleriniz, klavyeniz dert görmesin arkadaslar. Smile Çok eglenceliydi, onlarin sayesinde sizler gülmemize yardimci oldunuz, Allah'ta sizleri güldürsün Insallah.Smile Videolarinizi çok severek takip ediyorum ve sizin ekibi gerçekten çok basarili buluyorum bu konuda. Çok iyisiniz, bizlere onlari tanittiginiz için çok tesekkürler. Smile
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
Bizlerde size çok tesekkür ederiz. Ne mutlu sizlerin gülmesine yardimci olduysak, en güzeli onlari tanimaniza.Biggrin

Burdan bütün ekip arkadaslarima bir kez daha çok tesekkür ediyorum.Opucuk Izlemeyen çok sey kaybeder. :img-hysterical:
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Kesinlikle katiliyorum, izlemeyen çok fazla sey kaybeder. Her seyden önce gerçekten gülmek isteyen herkes izlemeli.Smile Ben karnima agrilar girene kadar güldüm.Smile Ve grup hakkinda aslinda yanlis düsündügüm bazi seylerde vardi onlar aklimdan silinmis oldu. Mesela liderin hep mesafeli ve soguk biri oldugunu düsünürdüm ama ne kadar esprili ve hazir cevap bir insanmis.Smile Ve jung Min'de bana hep çok havali gelmistir, böyle kaprisli falan ama bir yerde yarismada birinci geldikten sonra bayan yarismacinin hakkini yedigini düsünmesi ne kadar düsünceli ve ince bir davranis. Evet emeginize saglik arkadaslar. Bende sizin siki takipçilerinizdenim artik.Smile
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
Daha izleyemedim. Kizlar cok hizlisiniz.^^
ozzydd iste buna cok sevindim! Bende baslarda Hyun´un soguk ve ciddi biri oldugunu düsünürdüm meger tam tersiymis. Jung Min´ide asiri havali ve kaprisli sanardim bundada yanildim. Gerci havali ama iyi kalpli bir havali. Biggrin
(15-02-2011, Saat: 3:10)ozzydd yazdı: Kesinlikle katiliyorum, izlemeyen çok fazla sey kaybeder. Her seyden önce gerçekten gülmek isteyen herkes izlemeli.Smile Ben karnima agrilar girene kadar güldüm.Smile Ve grup hakkinda aslinda yanlis düsündügüm bazi seylerde vardi onlar aklimdan silinmis oldu. Mesela liderin hep mesafeli ve soguk biri oldugunu düsünürdüm ama ne kadar esprili ve hazir cevap bir insanmis.Smile Ve jung Min'de bana hep çok havali gelmistir, böyle kaprisli falan ama bir yerde yarismada birinci geldikten sonra bayan yarismacinin hakkini yedigini düsünmesi ne kadar düsünceli ve ince bir davranis. Evet emeginize saglik arkadaslar. Bende sizin siki takipçilerinizdenim artik.Smile

Gayemizin, gerçeklesmis olmasina nasil sevindigimi anlatamam! Sadece, bugünleri görecekmiydim diyorum. ^^ Desteginiz için tesekkür ederiz! Bizi takibe devam edin. Smile Düsüncelerinizi bizlerle paylastiginiz için tesekkür ederim. Smile
Bende de öyle, lider çok soguk geliyordu bana da bir türlü sevemiyordum ama sizin çevirdiginiz programlar sayesinde gerçekte nasil oldugunu ögrendim. Ve simdi çok seviyorum onu.Smile Biggrin Siz çevirin biz sizi her zaman takip edecegiz. Ben buna söz verebilirim.Biggrin Smile
Ha birde SS501 kaç kere katildi bu programa?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi