yukari
Anket SS501'i Görseniz Tepkiniz Ne Olur?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Şaşkınlıktan Donardım
41.22%
54 41.22%
Hemen Gidip Boyunlarına Atlardım
37.40%
49 37.40%
Heycanladığımı Belli Etmeden Sakince İmza Alırdım
21.37%
28 21.37%
Toplam: 131 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501'i Görseniz Tepkiniz Ne Olur?
Ben hemen kosar boyunlarina atlardim. Biggrin

Geçen gün arkadasimla oturuken SS501 buraya gelsin var ya kalp krizi geçiririm demistim. Biggrin Öyle bir seçenek olmadigi için boyunlarina ziplamayi isaretledim. Biggrin

Ama eger gelirlerse ben o an delirme asamasina gelirim. Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

(03-06-2009, Saat: 18:37)ç@ql@ yazdı: Ya birakin SS501'i Kyu Jong'u görsem kalp krizinden giderim. Kalp

Benim kafadansin. Biggrin Park oppama sarilirdim ki cani çikincaya kadar. Biggrin Onunla isim bitince de kalp krizi geçirirdim herhalde. Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

Heyecanladigimi belli etmeden sakince imza alirdim.
[Resim: avatar1085.gif]

21. century marvels ^^ !
minJi !
Ben hemen gidip boynuna atlar, mümkün oldugu süre içerisinde de birakmazdim. Biggrin
I am a TripleS.
Ben direk Jung Min'ime bakar ve bayilmazsam heyecandan oppa... diye bagirarak boynuna atlardim. Kalp Opucuk Galiba ama büyük ihtimalle bayilirdim. Biggrin Sarhos Ah ah nerede o günler! Sarhos
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
Agzim açik kalirdi heralde böyle. >>> Biggrin
Galiba boyunlarina atlardim. :atkilinc: Eger bayilmadiysam. Biggrin
SS501 & GOT7

[Resim: FTxRJ.gif]

Saskinliktan donardim herhalde saskinligim geçince gider Kyu'mun boynuna atlardim. Biggrin
Onlari gördügüm an gözlerim pörtler. Biggrin Sonra nabzim yükselir. Biggrin Yanimda biri varsa onu dürtüklerim ve SS501'i isaret ederim. Durtuk Sokum geçtikten sonra avazim çiktigi kadar bagiririm. (Çigik atmakta üstüme yokturBiggrin ) Boyunlarina atlar simsiki sarilirim. Abaza Opucuk Sonra onlarla konusmaya çalisirim. Benden biksalar bile Türkiye'den gidene kadar peslerini birakmam. :atkilinc: Opucuk
Allahrazi Üstlerine atlar bir daha da birakmam! Degil anam, yedi sülalem gelse ayiramaz beni onlardan!!! Biggrin
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi