31-05-2012, Saat: 23:20
Neden böyle bir karar aldı ki anlayamadım. Ne güzel albüm çalışmalarına başlamıştı.Oldu mu şimdi askerlik.
SS501 Fan Club Vol 5 (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler / Green Peas}
|
Neden böyle bir karar aldı ki anlayamadım. Ne güzel albüm çalışmalarına başlamıştı.Oldu mu şimdi askerlik.
(31-05-2012, Saat: 23:06)ozon yazdı: Hyun'm gene çok yorgun..offf bi dinlense artık.... Umudu kalmadı ne demek ya? Kyu her zaman SS hakkında konuşmuyor mu? En çok TripleS'leri düşünen o değil mi? Herkes yolunu çizmiyor. Onların yolu bir. Biz buna inanıyoruz. Mektubun sonunda bile "En iyisi SS501" demiş! fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli
01-06-2012, Saat: 0:02
SS501 birleşsin birleşmesin, eğer bir Triple S isek sonuna kadar umudumuz olmalı bence. Askere gitmesi sonları değil. SS501'i önemsemeseydi "SS501 The Best - En iyisi SS501" diye bitirmezdi mektubunu.
3 Haziran 2014'ü dört gözle bekleyeceğim. Umarım bir sorun yaşamadan askerliğini yapıp geri döner. Onu özleyeceğim ya. Mektup yazması çok anlamlı geldi. Tabi insan düşünceli olunca böyle olması doğal. Ne diyeyim umarım zaman çabuk geçer ve en yakın zamanda 5 meleği konser alanında beraber görebiliriz.
![]()
01-06-2012, Saat: 0:05
Önemli olan sağ salim gelebilmesi hepsinin. Ve şu an tek istediğim 3 Haziran'da 5'i bir araya gelsin. Tek fotoğraf yetecek bana.
fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli
İnanmıyorum ya aniden böyle bir karar almasına.
![]()
01-06-2012, Saat: 1:05
Kyu'm.
![]() Benim başka umutlarım vardı... 2 yıl çok uzun. Bekliyor olacağız hiç merak etme.
SS501.
![]() ![]() Öncelikle askere gideceğini bu şekilde kimse haber vermemişti, bu da bizim merkezimize yakışır bir hareket. ![]() Askere gideceği için çok üzüldüm. ![]() SS501 olarak geri dönüş planları yapıyorlardı fakat bir süre daha bir araya gelemeyecekleri için böyle bir karar almış olabilir. ![]() Sonuçta farklı şirkketteler ve solo olarak çalışıyorlar. Her zamanki gibi Triple S olarak onları destekleyeceğiz. ![]() Umarım Kyu'nun askere uğurlanacağı gün 5 prensimizide bir arada görürüz. SS501'i her zaman SHINHWA'ya benzetirdim. Sanırım askerliklerini tamamladıktan sonra bir araya gelebilecekler. ![]() SS501 olarak kaldıkları sürece sorun yok. ![]() Açıkçası o kadar üzgünüm ki! Onları bir arada şuan sahnede görmek ve neden bu kadar geç kaldıklarını sormak isterdim. Ama üyelerimiz bizden sabırlı olmamızı ve beklememizi istediler o yüzden olgun ve gururlu bir TripleS olarak her zaman SS501 grubunun yanındayım. ![]() Tüm Yeşil Bezelye'lerimden aynı hassasiyeti ve anlayışı bekliyorum. ![]()
01-06-2012, Saat: 2:05
(Son Düzenleme: 01-06-2012, Saat: 2:43, Düzenleyen: lotusdakigizem.)
Umutsuz olmak SS501, Triples fan'a yakışmaz. Önemli olan onların hayatlarına iyi yön verebilmeleri. Biz her zaman onları desteklemeli ve birleşeceklerine inanmalıyız. Yeter ki Kyu Jong askerden sağ sağlim dönsün.
Zaten mesele de bu zannediyorum Kyu'dan başka SS501'i bu kadar düşünen yok helede Hyun bence zaten o hiç yanaşmak bile istemiyor. Ne zaman gruptan bahsedilse bir kasılıyor sanki ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Şimdiye kadar onları bir kere bile 5'i bir arada gördünüz mü? Bence iş miş bahane bence Hyun'un yanaşmaya yüzü yok. Hiç mi boş vakti yok? Fotoğraflarını gördük başka arkadaşlarının doğum gününe gidiyor Triple S olaya daha gerçekçi baksa keşke. Başta Hyun kendi yolunu çizmiş ve Triple S'e olan vefasından bir şey demiyor ya da ne bileyim işte. Bunlar benim görüşüm aslında içlerinden bu durumda en çok üzülen etkilenen bundan eminim Park oldu, hatta bence o liderin biraz vefasız davrandığını bile düşünüyordur da o yüzden SS501'in adını pek anmıyor gibi geldi bana. Hatta Hyun üyelerine biraz vefasız gibi ya da eğer birbirlerini görürlerse yanlarında Hyun da varsa biraz sıkılabilirler belki. Hyun diğerlerinden daha başarılı oldu. Şimdi siz bana bunları nereden çıkardın diye sormayın, ben daha gerçekçiyim diyelim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|