Min de Kyu da çok düsünceli. Sag olsunlar.

![[Resim: scaled.php?server=824&filename=cats2ja.jpg&res=medium]](http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=cats2ja.jpg&res=medium)
Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
|
Min de Kyu da çok düsünceli. Sag olsunlar.
![]() ![]() Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
Malimin Facebook'ta orjinal sayfasina biraktigi mesaji çevirmek istiyorum. ''Sevgili Türk hayranlar, sirketimiz ve ben Türkiye'de yasanan son depremdeki büyük can ve mal kayiplarindan dolayi derin üzüntü duyuyoruz. Bu durumun yakin zamanda çözülecegini ve daha fazla hasar yasanmamasini içtenlikle umuyoruz. Lütfen kendinize dikkat edin. " diyor. Ne kadar düsünceli degil mi?
(28-10-2011, Saat: 22:58)nurtaç yazdı: Malimin Facebook'ta orjinal sayfasina biraktigi mesaji çevirmek istiyorum. ''Sevgili Türk hayranlar, sirketimiz ve ben Türkiye'de yasanan son depremdeki büyük can ve mal kayiplarindan dolayi derin üzüntü duyuyoruz. Bu durumun yakin zamanda çözülecegini ve daha fazla hasar yasanmamasini içtenlikle umuyoruz. Lütfen kendinize dikkat edin. " diyor. Ne kadar düsünceli degil mi? Bu tür mesajlari yazmalari bile tripleslerin ve hayran olmayanlarin bile moralini azda olsa yerine getiriyor. Sonuçta insan teselli ariyor böyle durumlarda. Unutulmamak güzel birsey...
29-10-2011, Saat: 1:24
(26-10-2011, Saat: 22:04)~ hee yeon yazdı: Yeni bezelye geldi! Beni de ekleyin. Hos geldin aramiza yeni bezelye. ![]() ♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
SS501 Blue Jean kasim sayisinda!
Kapakta K-Pop Dosyasi, Dünyayi sallayan yeni akim yaziyor ve altinda da SS501 var. Pop Up'ta da poster var. Arkadas dedi daha ben almadim. ![]() ![]()
29-10-2011, Saat: 19:13
(29-10-2011, Saat: 18:48)gzmm_08 yazdı: SS501 Blue Jean kasim sayisinda! Ciddi misin?! Bu haberi nereden aldigini ögrenebilir miyim? Lütfen, acilen bana mesaj atmani istiyorum! :d Bunun çok öncesinde tam da bu konu için forumda bir konu açmistim, simdi gerçek oldugunu duymak heyecanlandirdi. ![]()
Blue Jean! Of ya. T_T Annem asla almama izin vermez. Ama gizlice alacagim. xD Bir sürü Koreli grup inanamiyorum. Çok tesekkürler. Haftalik harçligim annene bye bye de.
![]() MC JiSy ♪ Teen Top ♪ KARA ♪ INFINITE ![]()
Hayatimda bu dergiyi hiç almadim ama besi bir yerdelerim varsa toptan kesin 5 adet alirim.
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|