SS501 - [2006 Step Up Concert] Funny News (Turkish Subtitled) / Eğlenceli Haberler Türkçe Alt Yazılı
~ PeRipELLa ve ekibine teşekkürler ~
~ YouTube Açamayanlar İçin ~
-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN
Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
SS501 - [2006 Step Up Concert] Funny News (Turkish Subtitled)
|
SS501 - [2006 Step Up Concert] Funny News (Turkish Subtitled) / Eğlenceli Haberler Türkçe Alt Yazılı ~ PeRipELLa ve ekibine teşekkürler ~ ~ YouTube Açamayanlar İçin ~ -Tatsuya Ueda- KAT-TUN Yosu F.CUZ'u seviyor (: ❤ afazi ❤ Ho Min ❤
21-08-2010, Saat: 19:17
Hyun'un umutla kendine yorum beklemesi :img-hysterical: + Jun'un "barbie bebek" devasa yorumu..:img-hysterical: Heo'nun saçlari ve etegi..:img-hysterical: Min'in o sahane tipi..:img-hysterical: Ya Kyu'nun ellerini medh etmesi..:img-hysterical: Çatlaklarim benim ya..:img-hysterical: Tesekkürler canim..
![]()
21-08-2010, Saat: 22:06
Çok komikti,çok tesekkürler.
![]()
22-08-2010, Saat: 15:49
Hehe çok eglenceliydi ya
![]() ![]() Young S.'in Min için sevimli bir yüzle neden bunu yapiyor ben olsam yapmam demesi komediydi hehe ![]() Ama en komigi Young S.'in tipiydi hehe ![]() Tesekkürler... VIXX
![]()
22-08-2010, Saat: 17:53
Bu video'yu izlerken çok gülüyorum.
![]() Kamera arkasida en az bu video kadar komik. ![]() Çok tesekkürler TripleS'ler. ![]()
Emegi geçen bütün arkadaslara tesekkürler gerçekten çok komikti.
Young Saeng'in saçlari ve Jun'un barbi bebek yorumu. :img-hysterical: ~~~ * SS5❤1 * ~~~
22-08-2010, Saat: 20:17
Bu videoyu izlerken çok eglenmistim.
![]() Saeng'in saçlari gerçekten harika. :img-hysterical: Hayran hatunlar kiliklarina girdikleri yer... :img-hysterical: Hyun'un sürekli kendini sormasi... ![]() ![]() ![]() Gülme dersleri... :img-hysterical: SS'imi seviyorum ugrasip çeviren videolayan TripleS bacilarimi seviyorum tesekkürler. ![]() -Tatsuya Ueda- KAT-TUN Yosu F.CUZ'u seviyor (: ❤ afazi ❤ Ho Min ❤ (22-08-2010, Saat: 15:49)blackpearl yazdı: Hehe çok eglenceliydi ya Karizmanin üstadi ne hale gelmis ya olmamis yakismamis tipi çok komik. ![]() Mine söyledigi söz bomba gerçekten bu sözü içinden gelerek söyledigini düsünüyorum kesinlikle.:img-hysterical: Kaç kere izledim unuttum yine izlesem yine bikmam. ![]() Ya Hyun ya Hyun ? Hyun hakkinda ? Hyun ? ![]() PHS ☆ VIXX ![]()
Gerçekten de komik SS501 çok güzel bir grup.
Joon´un evlen benimle diye bagirmasina koptum
![]() ![]() Jung Min senin o pis pis siritisina hayranim. ![]() Ya Saeng.. Saeng sana ne demeli? Bir erkek bu kadarmi kiza benzer ya? O ne isve ne cazibe. ![]() Kyucugum senin bunlarin arasinda ne isin var? Senide kendilerine benzetecekler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|