25-08-2011, Saat: 13:46
Bilgi için tesekkürler.

Song Il Gook / 송일국
|
25-08-2011, Saat: 13:46
Bilgi için tesekkürler.
![]()
31-08-2011, Saat: 0:16
ilk song il gook ile tanidim koreyi bu yüzden seviom bu adami =P ;)
31-08-2011, Saat: 1:36
bende onu denizler imparatoru ile tanidim ve ilk kore sevdasi orada basladi
♥nєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı
گےєnsє hiç ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ! Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
o benim ilk göz agrim
![]() ![]() ![]() 이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
17-10-2011, Saat: 20:19
inanamiyorum song il goog la telefonda konustum.ben
koreceden bakanligin turist rehberiyim arkadaslar ve bugün vip bir grup gezdirdim iste yasadiklarim: bana korece niye ögrendin diye sordular koreye ilgim dizilerle basladi dedim.ilk denizler imparatorunu izledim deyince "o zaman il gook" u seviyor musun dedi evet dedim.dur telefon edicem dedi.birini aradi "isi bitince beni arasin"dedi. (içimden diyorum dalga mi geçiyor bu diyorum) meger adam lotte nin sahibiymis.ayni zamanda onun yaptigi bir spor dalinin baskaniymis sanirim 5 dk sonra telefn geldi.adam tel i bana verdi.ben basladim titremeye.bacaklarim nasil titriyor. ilk lafim "titriyorum.oturmam lazim."(ingilizce)ben oturmadim koltuga çöktüm resmen.ilguk musunuz dedim korece.evet dedi "hayraninim dedim" "memnun oldum "dedi.o andan sonra koreceyi söktüm ![]() merkezinde korece ögrenmissin"dedi .(onu taniyan adam söylemisti teli bana vermeden önce" evet dedim."niye ögrendim biliyor musun "dedim. "çünkü senin dizin denizler imparatorunu izledikten sonra koreye ilgim olusmustu,bundan dolayi kültür merkezinde kursa gittim"dedim."korece çok güzel konusuyorsun"dedi sonra "turkiyeye gelmeye niyetim vardi ama isim çikmisti.su an da mes gulum ama bitince gelicem dedi" "mutlaka gelin"dedim."burda fanlariniz çok var"dedim. .en son "sarang hae yo"dedim,tesekkur edip telefonu o adama verdim. adam "ona fotograf yolla."dedi.herhalde karsidan adres soruldu ki adam "adresini ben aldim sana vericem"dedi.insallah birden fazla imzali foto yollar . bende ona topkapi sarayindaki magazadan türkiye resimli masa takvimi alip yolladim. burcu
17-10-2011, Saat: 20:44
[quote='half korean' pid='1995829' dateline='1318868367']
inanamiyorum song il goog la telefonda konustum.ben koreceden bakanligin turist rehberiyim arkadaslar ve bugün vip bir grup gezdirdim iste yasadiklarim: bana korece niye ögrendin diye sordular koreye ilgim dizilerle basladi dedim.ilk denizler imparatorunu izledim deyince "o zaman il gook" u seviyor musun dedi evet dedim.dur telefon edicem dedi.birini aradi "isi bitince beni arasin"dedi. (içimden diyorum dalga mi geçiyor bu diyorum) meger adam lotte nin sahibiymis.ayni zamanda onun yaptigi bir spor dalinin baskaniymis sanirim 5 dk sonra telefn geldi.adam tel i bana verdi.ben basladim titremeye.bacaklarim nasil titriyor. ilk lafim "titriyorum.oturmam lazim."(ingilizce)ben oturmadim koltuga çöktüm resmen.ilguk musunuz dedim korece.evet dedi "hayraninim dedim" "memnun oldum "dedi.o andan sonra koreceyi söktüm ![]() merkezinde korece ögrenmissin"dedi .(onu taniyan adam söylemisti teli bana vermeden önce" evet dedim."niye ögrendim biliyor musun "dedim. "çünkü senin dizin denizler imparatorunu izledikten sonra koreye ilgim olusmustu,bundan dolayi kültür merkezinde kursa gittim"dedim."korece çok güzel konusuyorsun"dedi sonra "turkiyeye gelmeye niyetim vardi ama isim çikmisti.su an da mes gulum ama bitince gelicem dedi" "mutlaka gelin"dedim."burda fanlariniz çok var"dedim. .en son "sarang hae yo"dedim,tesekkur edip telefonu o adama verdim. adam "ona fotograf yolla."dedi.herhalde karsidan adres soruldu ki adam "adresini ben aldim sana vericem"dedi.insallah birden fazla imzali foto yollar . bende ona topkapi sarayindaki magazadan türkiye resimli masa takvimi alip yolladim. burcu [/ inanamiyorum... yazdiklarini okuyunca resmen soooook oldum. gerçekten çok sanslisin. hemde çooooook.............. ![]() ![]()
18-10-2011, Saat: 19:31
Çok sanslisin canim.Senin adina gerçekten çok sevindim. Insallah bu mutlulugu ve sansa bizlerde erisip, yasayabiliriz.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
30-01-2012, Saat: 16:47
Senin adina çok çok mutlu oldum. Ben de Denizler Imparatoru TRT'de ilk kez yayinlandigindan beri SIG'un hayraniyim.Onun yeri bambaska.Müthis bir sey yasamissin çok sanslisin. Insallah bize de nasip olur ve onunla karsilasabiliriz.
31-01-2012, Saat: 0:10
(17-10-2011, Saat: 20:19)half korean yazdı: inanamiyorum song il goog la telefonda konustum.ben Çok sanslisin.Kore dizilerinden kulagim Korece'ye iyice asina oldu.Ingilizce disinda bir dil düsünmüyordum ama sanirim ikinci dil olarak Korece'ye baslayacagim.Bir de bu türden paylasimlari okuyunca iyice hevese geliyor insan. Bu anini bizimle paylastigin için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|