yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Dong-wook (Tennis Player)
#1
Song Dong-wook (Tennis Player)

20 Ağustos 1962 yılında Seul’de doğmuş olan Song Dong-wook,Seul’de düzenlenen 1988 Yaz Olimpiyatları’nda ülkesini temsil etmiş eski bir tenisçidir.Bu olimpiyatlardaki maçının ilk devresinde Amerikalı Tim Mayotte tarafından mağlup edilmiştir.27 Nisan 1987 yılında yaptığı ve dünya sıralamasında onu 352. sıraya taşıyan vuruşu ile ATP sıralamasında tekler maçında en iyi derecesini elde etmiştir.

Çeviri:sark_gunesi


English

Song Dong-Wook (born August 20, 1962 in Seoul) is a former tennis player from South Korea, who represented his native country at the 1988 Summer Olympics in Seoul. There he was defeated in the first round by America's eventual runner up Tim Mayotte. The right-hander reached his highest singles ATP-ranking on April 27, 1987, when he became the number 352 of the world.

Kaynak:Wikipedia
NOT:Resim bulunamadığı için eklenmemiştir.
www
Cevapla
#2
27 Nisan 1987 yılında yaptığı ve dünya sıralamasında onu 352. sıraya taşıyan vuruşu ile ATP sıralamasında tekler maçında en iyi derecesini elde etmiştir.

O vuruşu çok merak ettim. Smile Teşekkürler. Smile
Cevapla
#3
Teşekkürler. Smile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi