yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Someone Special / 아는여자 (2004)
Someone Special / 아는여자 (2004)

[Resim: someonespecialqg8.jpg]

Isim: Someone Special / A Girl I Know / 아는여자 / A-neun-yeo-ja
Yönetmen: Jang Jin
Yapim Yili: 2004
Tür: Romantik
Senaryo: Jang Jin
Yapimci: Jang Jin
Firma: Film It Suda
Vizyon Tarihi: 25.06.2004

Oyuncu Kadrosu:

Jeong Jae-yeong (정재영) - Dong Chi-seong
Lee Na-Young - Han Yi-yeon
Lim Ha-Ryong
Park Jun-Se
Jang Yeong-Nam
Jeong Gyu-Su
Kim Hye-Na - Ju Yu-Won
Oh Seung-Hyeon
Park Mi-Suk
Choi Il-Hwa
Lee Min-Jung
Kim Hye-Jung
Lim Seung-Dae
Jo Deok-Hyeon
Han Seung-Hee
Yun Ju-Hee
Min Ji-Young
Kim Nan-Hee
Lee Cheol-Min
Jung Seong-Woog

Konusu:

3 aylik ömrü kaldigini ögrenen Chi-Seong'un bütün dünyasi yikilmistir. Basarili bir beyzbol oyuncusudur ve sevdigini sandigi kadinda terk etmistir onu. Vücudunu sarmakta olan tumöre karsin sürekli ask nedir diye kendi kendine düsünmektedir. Bu yasina kadar hiç asik olmadigini ve hatta ilk askinin bile olmadigini fark eder. Tam bu gel gitler sirasinda Yi-yeon karsisina çikar ve ona bir anlamda bakicilik yapmaya baslar. Yi-yeon ise bir barda bar sefi olarak çalismaktadir. 3 kere piyangoda büyük ikramiyeyi tutturan hayat dolu bir kizdir. Chi-Seong'u ise küçüklügünden beri tanir ve bütün hayati boyunca ona asik olarak yasamaktadir. Yollari kesisen bu ikilinin basindan geçen (çogu zaman) komik olaylar anlatiliyor.

Alintidir.

English

Movie: Someone Special
Hangul: 아는 여자
Director: Jang Jin
Writer: Jang Jin
Producer: Jang Jin
Release Date: June 25, 2004
Runtime: 107 min.
Language: Korean
Country: South Korea

Cast:

Jeong Jae-yeong (정재영) - Dong Chi-seong
Lee Na-Young - Han Yi-yeon
Lim Ha-Ryong
Park Jun-Se
Jang Yeong-Nam
Jeong Gyu-Su
Kim Hye-Na - Ju Yu-Won
Oh Seung-Hyeon
Park Mi-Suk
Choi Il-Hwa
Lee Min-Jung
Kim Hye-Jung
Lim Seung-Dae
Jo Deok-Hyeon
Han Seung-Hee
Yun Ju-Hee
Min Ji-Young
Kim Nan-Hee
Lee Cheol-Min
Jung Seong-Woog

Synopsis:

Dong Chi-seong used to be a popular pitcher but is now in the minor league playing an outfielder. Suddenly his girlfriend breaks up with him. What�s more, he hears from his doctor that he only has three months left. Time will heal a heartbreak they say, but Chi-seong doesn�t have time. With a shattered heart he goes to his favorite bar where he gets drunk on just three drinks. He opens his eyes to find himself in a motel room. The bartender tells Chi-seong, that he hadn�t made any mistakes while drunk, and that she had brought him to the motel �folded in a paper bag.� She is an unusual girl. The next day on his way back from practice, he hears a story on the radio, and it sounds familiar. His story was coming out of the radio, written by someone calling herself �princess Pilgi.� And a love confession continues

Source
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Tesekkürler paylasim için. Smile
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Güzel paylasim sag ol.
[Resim: euntqzt.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 3t65492.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
Az önce izledim bu filmi. Gerçekten de harika bir film oldugunu söyleyebilirim. Türkçe altyazisi da mevcut, herkese öneriyorum.
Paylasim için sag ol... Smile
Ilk mesajim olacak, kismet bu konuyaymis. Bu filmi izlemem tamamen tesadüf. Arkadasin bilgisayarinda silinecek film arsivleri vardi. Ben tesadüfen "someo" isimli bir klasör gördüm. Sadece ilgimi bu film çekti. Ilk bastaki ask sahnesini izledim. Türkçe altyazisi vardi tabi ki. Çocuk adina üzüldüm, burnu kanadi falan. Arkadasim geldi bana:
- Çok saçma bir film nesini izliyorsun?
Ben:
- Bu filmi biliyorum çok harika dedim. Bilmedigim halde flash bellegime attim. Eve geldim izledim. Film bittikten sonra tekrar izledim. Daha sonra yine izledim.
Simdi canim sikilinca aska inancimi kaybettigimde hep bu filmi izliyorum. Ve sunu anladim ki malesef Türk kizlarinin ask konusundaki bencil ve duygusuzluklarini bu filmdeki seven iki Koreli bayan sayesinde anladim. Film diyebilirsiniz ama hiçbir Türk kizinda bu kadar sicak bir ask yasamadim. Iddia ediyorum filmde olsa bu filmden Kore kizlarinin sadakatli olduklarini çikardim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi