yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.6/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Ji Sub / 소지섭
Sizinkiler süper, zaten bütün resimlerde çok iyi çikiyor. Yakisikliliginin yani sira bu adam çok havali. Smile
Arkadaslar harika resimler eklemissiniz tesekkürler.
Bu adami Misa sayesinde çok sevdim. Biggrin Çok sempatik,karizmatik ve yakisikli. Biggrin Biggrin Biggrin
Will u be there?
jdemi isterim!
So Ji-sub 4 yil sonra dönüyor
Inanabiliyor musunuz? "Sorry, I Love You (Özür Dilerim ama Seni Seviyorum)"dan bu yana dört yil geçti ve o günden beri biz onu bir dizide göremedik! Simdi, So Ji-sub, kwon Sang-woo ve Ko Hyeon-jeong'un drama dizisi "Daemool"un yerine geçen "Abel and Cain (Habil ile Kabil)"le televizyona geliyor.
Bu Kasim ayinda drama dizisi "Daemool"un çikisiyla bazi sorunlar yasandiktan sonra, SBS yeni dizisi "Habil ile Kabil"i bu kis yayina koymaya karar verdi.
"Habil ile Kabil" de yapim süreci boyunca pek çok sorunla karsilasti; yazar degisikligi, isim degisikligi ("Kabil ile Habil"den "Habil ile Kabil"e). Hatta bu degisiklikler sirasinda seksi aktörümüz So Ji-sub'un iki yillik askerlik görevinden dönüsü de sorun oldu.

Yeni dizinin yazari Park Kye-ok, basrollerinde Gong-yoo ve Kong Hyo-jin'in oynadigi "Biscuit Teacher And Star Candy (Bisküvit Ögretmen ve Yildiz Seker)", yine basrollerini Yoo Oh-seong ve Chae Si-ra'nin paylastigi "Invisible Man (Görünmez Adam)" ve basrolünde Moon Geun-yeong'un oldugu "Innocent Steps (Masum Adimlar)" gibi ünlü dizi ve filmleri yazdi. Bu dizinin ana öyküsü ve karakter tasviri için çok sey beklenmekte.

Bazilari dizi adinin yine degisecegini ve basrollerdeki erkek ve kadin oyuncularin son bir kez daha sekillendirilecegini söylüyorlar. Ancak, kesin olan seyse, dizi çekimlerine bu Agustos'ta So Ji-sub ile baslanacagi!
(alintidir)
Haber için tesekkürler, en yakin zamanda biter de çekimler izleriz insAllah...Smile
Oo süpermis, izleriz artik. Smile Tesekkürler soon..
Will u be there?
Tesekkürler lisador. Smile Sizin bu konudaki katkilarinizda gözardi edilemez dogrusu. Happy0064 Söylediklerinize tamamen katiliyorum, her haliyle süper...
Haber içinde tesekkürler soon, nihayet tekrar onu izleme firsati yakalayacagiz.
[Resim: normalwallimage1200805zy9.jpg][Resim: normal27paperluc9nb8.jpg]
soon yazdı:[Resim: normalwallimage1200805zy9.jpg][Resim: normal27paperluc9nb8.jpg]

Bu son resme bayildim, müthis görünüyor.
Eklenen resimlerin hepsi de harika, ellerinize saglik arkadaslar...
[Resim: windy9383207ybse6.jpg]:D[Resim: 19607307cb1.jpg][Resim: normal3071ry5.jpg][Resim: normaljs69ip6ivgj0.jpg]

Arkadaslar elimde o kadar çok resim var ki hangi birini yükleyecegimi sasirdim.Ne yapacagim bilmiyorumSmile
So Ji Sub'u tarihi bi dizide hiç düsünmemistim. Biggrin Ona Misa gibi diziler yakisir yada aksiyon 007 James Bond gibi, son resimde de öyle gözüküyor. SmileTüm resimleri ekle soon. Smile Tesekkürler. Biggrin
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi