Portal
Forum
Giriş Yap
Üye Ol!
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz:
Şifremi Unuttum?
Beni Hatırla
Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP
/
KOREA (한국)
/
Korean Cuisine
/
Korean Cuisine Archive
/
Korean Salads (Archive)
/
Sigeumchi Namul / 시금치 나물
Toplam (3) Sayfa:
« Önceki
1
2
3
Konu Kapalı
Konuyu Oyla:
Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
1
2
3
4
5
Gösterim Stili
Sigeumchi Namul / 시금치 나물
flysari
evli,mutlu ve cocuklu
Yorumları: 363
Konuları: 3
Kayıt Tarihi: 11-06-2008
Teşekkür Puanı:
138
#21
29-09-2011, Saat: 18:17
(Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat: 13:55, Düzenleyen:
mls.mls
.)
Giseng acımsı bir tadı var ama benim en sevdiğim tat bitter yani acımsı tatlardır. Ginseng'i çiğ ya da pişmiş yiyebilirsiniz...
alquenti
Korea-Fans Özel Üye
Yorumları: 2,723
Konuları: 98
Kayıt Tarihi: 01-04-2011
Teşekkür Puanı:
164
#22
23-01-2013, Saat: 13:19
(Son Düzenleme: 26-08-2013, Saat: 13:57, Düzenleyen:
mls.mls
.)
Teşekkürler. :-)
Korea- Fans
BurcuJMin
TripleS & Primadonna & Boice
Yorumları: 1,691
Konuları: 18
Kayıt Tarihi: 17-03-2014
Teşekkür Puanı:
26
#23
13-04-2014, Saat: 21:04
ayy ıspanak.. hiç bana göre değildir tahminimce
bizim mutfağımızdakine benziyor
P ♦ A ♦ R ♦ K
♦
J ♦ U ♦ N ♦ G
♦
M ♦ I ♦ N
Spoiler
www
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
Toplam (3) Sayfa:
« Önceki
1
2
3
Konu Kapalı
Konuyu Yazdır
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi
Tam Görünüm
Konu Görünümü