yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shadows in The Palace / 궁녀 (2007)
Shadows in the Palace (2007) - 궁녀 (Goong-nyeo)

[Resim: photo43058ks8.jpg]

Yönetmen: Kim Mi-jeong (김미정)
Senarist: Kim Mi-jeong (김미정)
Yapımcı: Jung Seung Hye (정승혜)
Süresi: 1 saat 52 dakika
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2007
Dili: Korece

~~OYUNCULAR~~
=>Park Jin-hee (박진희) ………………………….Cheon-ryeong (내의녀 천령)
=>Yoon Se Ah (윤세아) ………………………………..Hee-bin (희빈)
=>Seo Young Hee (서영희)………………………….Wol-ryeong (희빈전 궁녀 월령)
=>Im Jung Eun (임정은) ……………………………..Ok-jin (벙어리 수방 궁녀 옥진)
=>Jeon Hye-jin (전혜진) …………………………………..Jeong-ryeong (중궁전 궁녀 정렬)
=>Kim Seong-ryeong(김성령)…………………………….Kam-cheol, court lady (감찰 상궁

Konusu:

Hamile kalıp çocuğunu doğuran bir saray hizmetçisi bir gün odasında kendini asmış halde bulunur... Olay kayıtlara intihar olarak geçse de otopsiyi yapan saray hemşiresi cinayetten şüphelenmektedir... Olay örtbas edilmeye çalışılmaktadır fakat hemşire olayın peşini bırakmaz ve katili aramaya baslar... O aradıkça katil yeni insanları öldürmektedir... Aynı zamanda sarayda dolaşan bir de gölge vardır ve olaylar aslında bununla bağlantılıdır... Olaylar geliştikçe yeni sırlar, entrikalar ortaya çıkmaktadır...

ENGLISH

A maid-in-waiting hangs herself within the realms of the palace. But while performing an autopsy, palace medic Chunryung suspects murder and starts to investigate the case. With a sense of justice and full of wit, Chunryung bravely unmasks the deceptions, but soon confronts the veiled past, kept hidden by those that had far more power than she had expected.

[Resim: photo43059ai5.jpg]

[Resim: photo43063ct6.jpg]
[Resim: photo43091ar6.jpg]

[Resim: photo43088ec8.jpg]

[Resim: photo43080be7.jpg]

[Resim: photo43092do9.jpg]

[Resim: photo43068bw8.jpg]
[Resim: photo43076wt3.jpg]

[Resim: photo43086pt2.jpg]

[Resim: photo43065tq2.jpg]

[Resim: photo43070zd4.jpg]

[Resim: photo43072fp1.jpg]
[Resim: photo43079lq4.jpg]

Sad

[Resim: photo43069ul1.jpg]

[Resim: photo43074ux9.jpg]

[Resim: photo43071zv8.jpg]

[Resim: photo43075uw9.jpg]
Güzel bir tanitim için tesekkürler Pelin... Smile
Konu olarak oldukca siradisi ve çok ilginç oldugu belli ama en çok fotograflardan gördügüm kadariyla yine muhtesem bir görüntü yönetmenligi mevcut renklerin uyumu ve pastel yaklasim muhtesem kostümlere ve sahnelerdeki mekanlar olsun film harika izlenmesi gerek sadece bu fotograflara bakarak bile söylemek mümkün.

Eline saglik çok güzel bir paylasim.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Evet gerçekten güzel bir film. Gerilim filmi sevenler için iyi bir seçenek. Rica ederim arkadaslar. Smile
Tanitim ve fotograflar için tesekkürler Pelin. Smile Seyrederken de fark edeceksiniz; film, Saraydaki Mücevher dizisinin mekaninda çekilmistir.
Daha önce bir tanitim videosunu izlemistim heyecanli kaliteli bir film..
O kadar da arastirmistim indirebilmek için. Bu forumu çok seviyorum ya. Smile Ne ararsan var. Tesekkürler emegi geçen arkadasa...
Rica ederim. Smile

Alıntı:Wando:
Tanitim ve fotograflar için tesekkürler Pelin. Seyrederken de fark edeceksiniz; film, Saraydaki Mücevher dizisinin mekaninda çekilmistir

A, evet bende diyorum bir yerden tanidik geliyor sanki. Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi