yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsaeng Glutinous Corn (Samsaeng Glütensiz Mısırı)
#1

Samsaeng Village Glutinous Corn

Temiz tutulabilen doğal çevrede sürekli tarım uygulaması sayesinde tüketicinin yüksek kaliteli tarım ürünlerini güvenle alması üzerinde yoğunlaşılmıştır.
Eskiden beri mısır, gıda yerine atıştırmalık olarak vurgulanmıştır.
The Hongcheon Mısır Festivali 1997'den beri her yılın temmuz ve ocak aylarında ve çesitli etkinliklerde, seminerlerde ve geleneksel Kore müzik gösterilerinde, mısırlı mamüllerin numunelerinde ve mısırla ilgili olayların resimlerinde kullanılmakta. Kore�e sadece bir tane mısır deney laboratuarı var. En iyi geleneksel lezzet, yüksek tansiyonu önlemek ve bir diyet için yüksek kalitede üretilmekte.

Gluten mısır %4.2 protein, %1.9 yağ, % 38.6 karbonhidrat, %101 doğal selüloz ve inorganic madde (fosfor, kalsiyum ve demir), vitaminler, B1, B2 ve C içerir. Genellikle tüm Doğu Asya alanında (Kore, Japonya ve Çin) endüstride kullanılmakta.

[Resim: farmcon1.jpg]

Samsaeng Köyü Hakkında Bilgi İçin Tıklayın !


Kaynak


------------------------------------

English:

We have concentrated on producing high quality farm products which the consumer can take them with safe through practicing continuous agriculture that can keep clean the natural environment. From old times, corn has been highlighted as food instead of snack. The Hongcheon corn festival is held yearly from 1997 about in July and October and each kind of event, seminar, performance of Korea traditional music, sampling of corn food and photo event concerns corn. There is only one corn experiment laboratory in Korea; it produces high quality corn well known nationally for its good taste and for the treatment and prevention of high blood pressure, and as a diet food.

Glutinous corn contains 4.2% protein, 1.9% fat, 38.6% carbohydrates, 101% natural cellulose and inorganic matter(phosphorus, calcium, iron) vitamins B1, B2 and C. Unripen corn's b-sitosterole is the main component of insadol and dentadol in medicine of tooth ridge disease and has a medical action. Common rice corn contains amilose content 28%(25-30%), amilopectin72%(70-72%) of total, the other hand glutinous corn consists of a amilopectin content of about 100%. Generally used for snack all over the East Asia area (Korea, Japan, China) is useful for industry and for food because of the homogeneity of dextrin and the high quality.

Source
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
www
Cevapla
#2
Tanitim için tesekkür ederiz.
www
Cevapla
#3
(24-06-2010, Saat: 11:25)éhl@ yazdı: Glutinous Corn

Gluten misir %4.2 protein, %1.9 yag,% 38.6 karbonhidrat, %101 dogal selüloz ve inorganic madde (fosfor, kalsiyum ve demir), vitaminler, B1, B2 ve C içerir.

Içerisinde pek çok madde ve vitamin barindriyor..
Tanitim için tesekkür ederiz canimSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Cevapla
#4
Detayli bir tanitim olmus ablam tesekkür ederiz Opucuk
Cevapla
#5
Tanitim için tesekürler. Sarhos
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi