yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sad Love Story / 슬픈 연가 (2005)
Konusuna hayran oldum ben bu dizinin ya
Zaten aglamayi sevdigim için acikli dizilere bayilirim
Ama simdilik malesef resimlerle ve videolarla idare etmem gerekiyor ama kisa zamanda izleyecegim insallah Aglaelsalla
Bu diziyi tavsiye ediyorum çok güzel bir dizi...Onay
Bende izliyorum Tr altyazilar daha yeni yaziliyor Bir Sitede 12. Bölümü Izledim. Simdi 13.bölümü izlemeyi bekliyorum herkesin izlemesini tavsiye ederim.
You're Beautiful Sevenler Kulübü
...Winter sonata fan klübü...
Çok güzel bir dizi ama internete sadece 12 bölüm gördüm dizi 20 bölüm sanirim yarim kaldi izlenecek bir site varsa yardimci olabilirsiniz
Bu diziyi biz çeviriyoruz zaten. Biggrin Izlenecek site var mi diye soruyorsunuz. Ayrica 13. bölüm K-Screen'da var.
Hakkınızı helal edin. ~
Dizinin müziklerini çok yerde aradim birkaçini bulabildim acaba digerlerini buraya ekleyebilirmisiniz..
Yani dizinin albümünü buraya ekleyebilirmisiniz?
You're Beautiful Sevenler Kulübü
...Winter sonata fan klübü...
Valla arkadaslar çok güzel bir dizi tereddütü olanlara kesinlikle izlemelerini tavsiye ederim.Zaten Kwong'cum var Smile Onun oldugu bütün diziler süper..Smile Ben bitireli çok oldu Ingilizce alt yazzili.Sonunu söylemek istemiyorum izlemeyen arkasaslar için ama sulu bir film oldugunu soleyebilirm Aglaelsalla
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Resimler için tesekkür ederiz canim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Asil ben tesekkür ederim.:icon­­_redface:
[Resim: 8sadsonata2.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi