yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Queen Seon Duk / 선덕여왕 (2009)
Silla'nin ilk kraliçesini anlatiyormus. Toplam 50 bölümlük bir dizi ve suan 20 civarindaki bölüm yayindaymis. Mutlaka izlemek istedigim ve TRT'nin yayinlayabilecegi türden bir dizi. Umarim TRT bu diziyi yayinlar. Smile Biggrin
Tesekkürler Büsra. Smile
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won
Jumong Denizler İmparatoru
Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe
Bu dizi mükemmel! Jumong gibi biraz mistik ama hikayesi çok güzel, en son 9. bölümü izledim ve sunu söyleyebilirim ki G. Korede izlenme oraninda birinci sirada yer almayi kesinlikle hakediyor. Tarihsel dizileri seviyoraniz bu diziyi mutlaka izleyin. Onay

Keske bu diziyi TRT yayinlasa, Türkçe dublajli izlemek çok çok güzel olurdu. Allahrazi
(10-08-2009, Saat: 19:39)Ho Min yazdı: Bu dizi mükemmel! Jumong gibi biraz mistik ama hikayesi çok güzel, en son 9. bölümü izledim ve sunu söyleyebilirim ki G. Korede izlenme oraninda birinci sirada yer almayi kesinlikle hakediyor. Tarihsel dizileri seviyoraniz bu diziyi mutlaka izleyin. Onay

Yeni dizini bulmussun.
(14-08-2009, Saat: 0:37)myyourself yazdı:
(10-08-2009, Saat: 19:39)Ho Min yazdı: Bu dizi mükemmel! Jumong gibi biraz mistik ama hikayesi çok güzel, en son 9. bölümü izledim ve sunu söyleyebilirim ki G. Korede izlenme oraninda birinci sirada yer almayi kesinlikle hakediyor. Tarihsel dizileri seviyoraniz bu diziyi mutlaka izleyin. Onay

Yeni dizini bulmussun.

Evet Recep, sikilmadan izleyebildigim nadir dizilerden biri Biggrin G.Koreliler de benim gibi düsünüyor olacaklar ki reytinglerde ilk 2 hafta hariç hep 1. olmus. Onay
[Resim: 11946072.jpg]
[Resim: qs10.jpg]
Süper bir dizi ya, haftaya kadar nasil sabredecegim bilemiyorum. Biggrin
Alcheon Kalp
[Resim: qs15.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi