yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punggi Insam Village YoungJu Korean Cow
#1
Punggi Insam Village YoungJu Korean Cow

[Resim: so01.jpg]

Tanıtım ve Köken

YoungJu ineklerinin etleri lezzetlidir. Youngju şehri ve insanların çabaları ile, YoungJu eti kalitesi ve lezzetiyle ünlüdür. Yüksek kaliteli etler için gelişmekte olan sistem ile, YoungJu etleri en iyi kalite olarak yetkilendirilmiştir.

Yüksek kaliteli YoungJu etleri temiz hava ve su bulunan doğal çevre ve gelişmekte olan sistemi farklılığı geliştirmek için en iyi ırklar seçilmiş ve yapay döllenme tekniği geliştirilmiştir. Ayrıca, sığır etleri yeni mezbahada üretilmektedir, SoBackHanWoo Mezbahası, 13 Ocak 1996’da sistematik imkanlar kullanılarak kurulmuştur.


Kore İneklerinin Çeşitleri ve Özellikleri

Kirletilmemiş temiz hava, su ve doğal çimli çevre altında, Kore inekleri Youngju’da iyi yetişir. İnek ırkını geliştirmek ve düzeltmek için arayışlar devam eder, üstün kaliteli inekler seçilir. Yeni mazbahanın yapımı ile HACCP standartları uygulandı ve et marketleri, yüksek kaliteli etlerin bir miktarı yıllık üretilir. 1997’de sığırların miktarı 33,446’idi. Şimdi, sığırların miktarı 19,5992’dir.

Çiftlik Hayvanları Yöntemi ve Durumu

Temiz su ve hava, sığır hayvancılığı için uygun bir alandır. Yaylada birçok yabani ot vardır. Temiz çevre ile, inek yüksek kaliteli et verebilir. Ayrıca, YoungJu yüksek kalitede sığır iyileştirmek ve geliştirmek için çalışır.

Çeviri: Elif94



English


Introduction and Origin

Beef from YoungJu cow is delicious. By the efforts of YoungJu city and people, the YoungJu beef is famous for its quality and taste. By the developing system for high quality beef, the YoungJu beef is authorized as the best quality.

The high quality of YoungJu beef is acquired from the natural environment with clean air and water and the developing system for improving variety in which best breeds are selected and the technique for artificial insemination are developed. Furthermore, the beef is produced in the newly slaughterhouse, SoBackHanWoo Slaughter House, built on 13th January, 1996 using systematic facilities.



Kinds of Korean Cow and Features

Under the unpolluted environment with clean air, water and natural grasses, Korean cow is well raised in YoungJu. Continuous research for developing and improving cow breed, the superior cows are selected. Using systematic program for feeding, the high quality cows are raised. By constructing the new slaughterhouse applying HACCP standard and beef market, a lot of amount of high quality beef is produced annually. The amount of cattle was 33,446 in 1997. Now, the amount of cattle is 19,599.

Livestock Method and Status

This is the proper area for livestock of cattle having clean water and air. There are many wild grasses in the upland. By clean environment, the cow can give high quality beef. Furthermore, YoungJu tries to improve and develop for high quality cattle.

Source
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi