yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princess Aurora / 오로라 공주 (2013)
Teşekkürler. ^.^
Img-in_love 
Koreanfans yeni üye oldum. Smile sayfanızdaki bilgilerle bir çok dizi film hakkında fikir ediniyorum çook teşekkür ederim. Shy ama bu Kore Draması aile dizisinde dizinin konusunu yanlış aktarmışsınız. Ben 70 den fazla bölümünü alt yazısız da olsa izledim,yabancı bir sitede. Dizide cinayet falan geçmiyor. "Aurora zengin bir ailede sevgiyle büyümüş bir genç kız çevresi de zengin insanlarla çevrili. Bir gün bir konu hakkında biriyle görüşmek için Mama'nın yaşadığı eve gider ve ilk kez Mama'yı o an görür. Ve ona ilk görüşte aşık olur. Mama ise ona yüz vermez evlilik hakkında endişeleri vardır. Anne babasını çocukken kaybedip 4 ablasıyla beraber yaşamaya başlamıştır. Ama daha sonra Aurora onu aşkına ikna edip ailelerinden onay aldıkları sıra Aurora babasını kaybeder. Aile tanışma randevusuna gidemez. Sonra şirketleri iflas eder. evlerine haciz gelir. Her şeylerini kaybederler Princess Aurora artık sadece Auroradır. part time işlerde çalışır. Ve sonunda Mama'nın çalıştığı yere işe kabul edilir. ve Mama onu terk ettiği için ona karşı nefretle yaklaşmaya başlar. Gerçeği öğrendiğinde pişman olsa da Aurora artık onu seven Aurora gibi davranmaz." Asıl konu gözlemlerimle izlediğim kadarıyla bu SmileSmile
(26-12-2015, Saat: 1:32)Seajin yazdı: Koreanfans yeni üye oldum. Smile sayfanızdaki bilgilerle bir çok dizi film hakkında fikir ediniyorum çook teşekkür ederim. Shy ama bu Kore Draması aile dizisinde dizinin konusunu yanlış aktarmışsınız. Ben 70 den fazla bölümünü alt yazısız da olsa izledim,yabancı bir sitede. Dizide cinayet falan geçmiyor. "Aurora zengin bir ailede sevgiyle büyümüş bir genç kız çevresi de zengin insanlarla çevrili. Bir gün bir konu hakkında biriyle görüşmek için Mama'nın yaşadığı eve gider ve ilk kez Mama'yı o an görür. Ve ona ilk görüşte aşık olur. Mama ise ona yüz vermez evlilik hakkında endişeleri vardır. Anne babasını çocukken kaybedip 4 ablasıyla beraber yaşamaya başlamıştır. Ama daha sonra Aurora onu aşkına ikna edip ailelerinden onay aldıkları sıra Aurora babasını kaybeder. Aile tanışma randevusuna gidemez. Sonra şirketleri iflas eder. evlerine haciz gelir. Her şeylerini kaybederler Princess Aurora artık sadece Auroradır. part time işlerde çalışır. Ve sonunda Mama'nın çalıştığı yere işe kabul edilir. ve Mama onu terk ettiği için ona karşı nefretle yaklaşmaya başlar. Gerçeği öğrendiğinde pişman olsa da Aurora artık onu seven Aurora gibi davranmaz." Asıl konu gözlemlerimle izlediğim kadarıyla bu SmileSmile

Kontrol ettim, dizinin konusunu aldığımız kaynakla alakalı bir sıkıntı varmış. Aynı isimli bir filmin konusunu kullanmışlar. Konuyu düzenleyeceğim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz. Smile
[Resim: LE7aRG.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi