yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penny Pinchers / 티끌모아 로맨스 (2011)
Penny Pinchers / 티끌모아 로맨스 (2011)

[Resim: photo197777.jpg]

Ayrıca: Many A Little Romance, Although I Was Born, 태어나긴 했지만, Tae-eo-na-gin Haett-ji-man.
Güney Kore'de Çıkış Tarihi: 2011/11/10

Yönetmen: Kim Jeong-hwan-I (김정환)
Senarist: Kim Jeong-hwan-I (김정환)
Tür: Melodram, Romantik.
Süresi: 114 dk.
İnternet Sayfası: Tıklayın.

Özet
Ji-woong iş bulamayan, annesine para için yalan söyleyen beceriksiz bir adamdır, annesi bir gün onu ansızın kapının önüne koyar ve evsiz kalır. Ama o, aynı gün, kurtuluşu son derece cimri olan Hong-sil'de bulur. Kızın hobisi tasarruf mevduatı için bankayı ziyaret etmektir ve uzmanlığı da para için boş cam şişe ve eski gazeteleri satmaktır. Bir gün başka birinin adıyla ayrı bir banka hesabı açarak, 20 milyon dolarlık hedefine ulaşabileceğini öğrendiğinde tasarruf planları durur. Tam da bu esnada Ji-woong resme dahil olur.

Oyuncular
Han Ye-seul (한예슬)
Song Joong-ki (송중기)
Lee Sang-yeob (이상엽)
Shin So-yul (신소율)

Çeviri: Kore.Hayrani

[Resim: bdiat.gif]

English

Also known as:Many A Little Romance, Although I Was Born, 태어나긴 했지만, Tae-eo-na-gin Haett-ji-man.
Release date in South Korea: 2011/11/10

Director: Kim Jeong-hwan-I (김정환)
Screenplay: Kim Jeong-hwan-I (김정환)
Genre(s): Melodrama, Romance.
Runtime: 114 min.
Website: Click.

Synopsis
Ji-woong is a loser who can’t find a job, lies to his mom for money, but his mom abruptly cuts him off one day, and he becomes homeless. But that same day, salvation arrives in the form of Hong-sil who’s extremely stingy. Her hobby is visiting the bank to make savings deposits, and her specialty is selling empty glass bottles and old newspapers for cash. One day, her savings plans are brought to a screeching halt when she learns she needs a separate bank account under someone else’s name to reach her goal of 20 million dollars. That’s when Ji-woong comes into the picture.

Cast
Han Ye-seul (한예슬)
Song Joong-ki (송중기)
Lee Sang-yeob (이상엽)
Shin So-yul (신소율)

Kaynak / Source

Many a Little Romance (Penny Pinchers) OST
Ayse, arastirmaci arkadasim benim. Biggrin Joong Ki'mizin yeni filmi demek. Abaza Bas rolde oynayacak ha? Sarhos Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk
Çapkin ,yaramaz ve sorumluluk duygusu az birini canlandiracak galiba Joong Ki. Yeni bir projeyle onu tekrar izlemek zevkli olacak. Bilgi için tesekkür ederim Ayse. Onay
Basrolde hemde sorumluluk bilmeyen birini canlandiracak. Çapkinligina Sungkyunkwan Scandali'ndan alisigiz izlemesi zevkli bir film olacak sanirim. Smile
Yalniz kiz bayagi (tutumlu desem Biggrin) galiba, hiç birseye para harcamiyormus. Biggrin Biggrin
Tanitim için tesekkürler. Onay

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Joong Ki basrol demek! Çok güzel bir film olacagina eminim.
Ama kiz gerçekten baya baya tuttumlu (hatta abartili çok fazla).
Tanitim için tesekkürler Ayse abla. Opucuk
Ah! Joon Ki. Opucuk Harika dört gözle bekliyor olacagim bu filmi. Onay
Tesekkürler...
Filmi çok merak ettim bende. Sarhos Güzel bir film olacagi belli oluyor simdiden. Onay Tanitim için tesekkürler. Opucuk

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
♥ ♥ ♥ Lee Junho - Turkish Httest♥ ♥ ♥

[Resim: 20110603yeseuljoongki1.jpg]

[Resim: 20110603yeseuljoongki0.jpg]
Iki zit karakterle güzel bir film olacaga benziyor. :d

"Many a Little Romance/티끌모아 로맨스" olarakta geçiyormus adi. Onay

Tanitim için tesekkürler. ^^

★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

(07-10-2011, Saat: 22:47)Kore.Hayrani yazdı: [Resim: photo174408.jpg]

[Resim: fullsizephoto195770.jpg]

[Resim: photo174409.jpg]