yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Shin-Hye (박신혜)
Neden dizileri kismina "You're beautiful (SBS 2009)" eklenmemis..en güzel dizisi bence eklenmeli..Onay

(27-11-2009, Saat: 20:25)Mitsuki yazdı: Park Shin Hye yi acayip Yoon Eun Hye ye benzetiyorum.Biggrin

evet yaa bence de çok benziyo Biggrin
[Resim: ug019d83.gif]

GoMİNam-Gemma
곰인암 겜마
Sa Pil Gui Jung
삽일 긔 중
Öyle kucaginda çocuklar ne kadar da tatli görünüyor.Onlarla ne kadar da güzel ilgileniyor öyle.Çok yakismis valla kucagina çocuk.Allah ona da nasip eder insallah ilerde.
Yasi daha genç simdi.Insallah ilerde sevdigi biriyle evlendiginde onun da çoçugu olur insallah.
Bu arda resimlerde her zaman ki gibi çok güzel çikmis.
You're Beautiful dizisinde ki oyunculuguna hayran kaldim Sarhos
O kadar basarili ki kocaman bir alkisi hak ediyor Alkis
O dizide gerçekten rolünü çok iyi oynuyor, ayrica çokta tatli Opucuk
Some of you may remember me...
Park Shin Hye yakinda High Kick Through the Roof da konuk oyuncu olarak yer alicakmis.Rol aldigi bölümün çekimleri bitmis ama ne zaman yayinlanacagi belli degilmis.Sitcom`la baglantili bir kaynagin dedigine göre Shin Hye`nin karakteri dizideki önemli bir karakterle iliskili olacakmis.
It`s hard to tell the world we live is reality or dream...

Ay bu kiz çok tatli. Bencede Yoo Eun Hye'ye çok benziyor. You're Beautiful'da basrolde oynuyordu.Çok güzel bir diziydi o da . Smile
Aslında bir insanın sevgisini kazanmak TEBESSÜM kadar kolaydır...
You're Beautiful dizisinde güzeldi saçi uzun makyajsizken güzeldi ama nedense makyaj yapinca 180 derece degisiyor açikcasi pek yakistirmadim dogal hali daha güzel neyse daha fazla konusursam yanlis anlasilicim Biggrin paylasim için elinize saglik ünlüler listemdeki isimlerden biri oldu Smile
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.
!
Ya su üstlere dogru bazi resimlerde Joo Ji Hoon mu ne öyle birisi vardi o mu acaba ?
(10-04-2010, Saat: 18:30)Dae Jang-geum yazdı: Ya su üstlere dogru bazi resimlerde Joo Ji Hoon mu ne öyle birisi vardi o mu acaba ?
Hayir degil belki sen benzetmissindir..Smile
Ama bu sayfada degil 3. sayfada sanirim.
Bu sayfadaki adamla 3.sayfadaki hiçç benzemiyor.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi