yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Park Shin-Hye (박신혜)
Çok güzel bir kiz degil,ama çok sempatik.

Tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

tskler
''Önemli olan düşüş değil,yere çarpıştır...'' (Ognylmz_07)

[Resim: msoojung.jpg]

''Savaşanlar kaybedebilir ama savaşmayanlar çoktan kaybetmiştir...''
Merhaba arkadaslar, kendimi bir ara uzun uzun taniticam sizlere ama su kadarini söyleyeyim 2008 yilindan bu yana Kore dizilerinin ve insanlarinin hayraniyim. Ahh iste bir hayrani oldugum daha güzel insan Park Shin-Hye Smile. Benim merak ettigim bir konu var. Kendisiyle tanismami Zoraki Prens dizisine borçluyum(gerçi orada sinir bozucu bir rolu vardi ya Biggrin) En son You're Beautiful ile gönlümü iyiden iyiye feth etmeyi basardi ama buradaki dizi geçmisinde "My Girlfriend is a Gumiho" dizisinde oynadigi yaziyor. Diziyi ben mi yanlis izledim yoksa buraya mi yalislikla yazildi? Acaba bana Park Shin-Hye'nin "My Girlfriend is a Gumiho"'daki rolunu söyleyebilecek birisi var mi? Orada gördügümü hatirlamiyorumda bir türlü :s
@manisali16 Merhaba, dizide küçük bir rolü vardi. Diziyi izleyeli çok oldu ama Seung Ki'ye oppa diyen bir kiz vardi sanirsam. Hatta, Google'dan resmini buldum. Görünce hatirlayacaksin zaten. Smile

[Resim: 20100827_1282871827_2.jpg]
tree of heaven ve youre beatifuldan sonra acayip hayrani oldum bu kizin..Türkiye de merve bolugur,kore de park shindir benim için.çok sempatik ve tatli

insan yaşadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun...
Dogum günün kutlu olsun Park Shin Hye... Heart
(08-02-2012, Saat: 15:05)t r e u s yazdı: @manisali16 Merhaba, dizide küçük bir rolü vardi. Diziyi izleyeli çok oldu ama Seung Ki'ye oppa diyen bir kiz vardi sanirsam. Hatta, Google'dan resmini buldum. Görünce hatirlayacaksin zaten. Smile

[Resim: 20100827_1282871827_2.jpg]

çok tesekkürler simdi hatirladim Biggrin resmi bulmanizda tam oturmus verdiginiz cevaba. diziyi o kadar izledim nasil gözümden kaçtiysa artik Park Shin Hye Rolleyes
Çok güzel ve çok tatlı bir kız..072.
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Çok tatlı birisi.

Çok şeker.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi