yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paradise Meadow / 농장 (2011)
Dizi ilgimi çekti.
Ama yeni oldugu için bir süre izleyemecegim bölümlerin ilerlemesini bekleyecegim.Yoksa bi sonraki bölümü merakla beklemek çok zoruma gidiyo sabredemem öyle. Kizlarla yurtta hep beraber izleyecegiz.Nitekim My Girl dizisi de öyle olmustu bi gecede bitiriverdik diziyi o yüzden bu güzel dizinin de bölümlerinin ilerlemesini dört gözle bekleyecegiz Smile
Türkçe çevirisi basladi mi çevirenlere Allah kolaylik versin bir an önce izleriz insaallah..Biggrin
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Bu diziyi izlemek isterim çünkü Max var,Soo Young konu oyuncu ama en önemlisi OST'ta Yesung var. Durtuk
Abracadabra da irwojyeora..
Ya hemen çevirilsin bu dizi... Aglama

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Bu dizinin akibeti noldu? Yeon Hee'yi özledim ben. Opucuk
(03-02-2011, Saat: 2:53)ceyankbyz yazdı: Bu dizinin akibeti noldu? Yeon Hee'yi özledim ben. Opucuk

Ilk iki bölümü Türkçe'ye çevrildi canim. Opucuk
Dizi çok güzel ya ilk bölümden çekti beni, ikinci bölümü hemen izledim ardindan. Super Joo Sang Wook harika yahu ona bakmaktan kendimi alamiyorum. SarhosSarhos Basroldeki kiz çok seker bir rolde. Abaza
Fan club'i ne zaman açilir yada açilir mi?
Aman Allah'im Max ne hallere düstü böyle?
Bu çocuk bir açildi pir açildi yahu.
Ama genel olarak çok güzel bir dizi olacaga benziyor.
Ama bayan oyuncu hiç hosuma gitmedi. Dodgy
Daha düzgününü bulamadilar mi ya?

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Fan kulübünü açmak için 15 kisi bulmak lazim. Onay Eger fan kulübünü açan olursa benide eklesin bir zahmet. :d:d
(07-02-2011, Saat: 21:21)sule5353 yazdı: Fan club'i ne zaman açilir yada açilir mi?

15 kisi fan club açilmasi istediginde bulunursan açarim fani. 1. üye olarak beni sayin, 2. üye de first clasim oldu. Biggrin Kaldi geriye 13 kisi. Biggrin Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi