13-07-2012, Saat: 14:10
(Son Düzenleme: 19-07-2012, Saat: 3:03, Düzenleyen: hyun(mehtap).)
Paju Jangdan Soybean Festival 2012
![[Resim: 508121image21.jpg]](http://img266.imageshack.us/img266/9931/508121image21.jpg)
Zaman: 11.2012
Adres: Gyeonggi-do Paju-si Munsan-eup
Yer: Imjingak Plaza
Tanıtım
Bu festivalin teması Kore'de uzun zamandır sevilen sağlıklı bir yiyecek; Soya Fasulyesidir. Özellikle Paju'da üretilen Jangdan Soya Fasulyesi her zaman ağız tatlarına çok uygun, üstün besin değerli kabul edilmiş ve hatta Kral'a bile ikram edilmiştir. Ayrıca 20. yüzyılın başlarında, Jangdan Soya Fasulyesi Kore'nin en kaliteli soya fasulyesi olarak belirlenmiş ve ülke çapına dağıtımı yapılmıştır.
Festival süresince ziyaretçiler soya fasulyesinin tadına bakabilirler ve pirinç keki, tofu yapmayı ve soya fasulyesini konservelemeyi öğrenebilirler.
Anasayfa
![[Resim: scaled.php?server=694&filename=284928ima...es=landing]](http://desmond.imageshack.us/Himg694/scaled.php?server=694&filename=284928image21.jpg&res=landing)
English
Planned: 11.2012
Address: Gyeonggi-do Paju-si Munsan-eup
Location: Imjingak Plaza
Introduction
The theme of this festival is ‘soybeans’, a health food that has long been popular in Korea. In particular, the ‘Jangdan Soybeans’ produced in the Paju province have always been highly regarded for their taste and outstanding nutritional value and were even served to the king. Furthermore, in the early 20th Century, the “Jangdan Soybeans’ were designated as the most superior soybeans in Korea and were distributed throughout the country.
During the festival visitors can taste the soybeans and learn how to make dishes made from soybeans including tteok (rice cakes), tofu, and preserved soybeans.
Homepage
Source
1881 - 193∞
Kalbimizdesin..