yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our School E.T/울학교 이티 (2008)
Komik filmdi gerçekten,Lee Min Ho'mun oynadigi dizi-filmleri arastirirken bulup izledim.Ögretmen gerçekten tam bir ögretmendi bence,elinden geldigince her konuda çocuklara yardimci olmaya çalisiyordu.Her ne kadar çocuklar bilmeselerde..
Lee Min Ho'M her zaman ki gibiydi,fazla söz söylememe gerek yok.Ama ana konu,ögretmenin hayati oldugu için çok fazla göremedim.Sad

Kisaca izlenmeye deger filmlerden arkadaslar. Onay
Paylasim için tesekkürler.Smile
Tugba'cigim yine tanidik simalarla çevrili bir film ve mekan yine bir lise. Smile Eminim oldukça komik bir yapimdir. Biggrin
Emegine saglik canim. Opucuk
Filmi dün izledim gerçekten çok begendim, komedi tadinda ancak çok güzel meselelere de el atmis. Bir ögretmenin bazen bir ögrencinin hayatinda dönüm noktasi olabilcegini çok hos anlatmis. Benim de bir bayan ögrencim vardi, okul açilmadan annesini kaybetmis, maddi açidan yetersizdi ama çok azimliydi. Hiç kimseye bir sey belli etmeden ayakta durmaya çalisiyordu, pazarda babasi ve iki küçük kardesiyle alis veris yapiyordu, gerçekten çok etkilendim.(Ben durumunu tesadüfen ögrendim.) Sorunlari olan pek çok ögrencimiz var. Onlara yardimci olabilmek harika bir duygu, filmi izlerken de hep bu duygularimi ve canim ögrencilerimi hatirliyorum, iyi ki de ögretmenlik meslegini seçmisim Onay Herkesin hayatinda önemli olaylar vardir, hepimiz ayni durumlardan geçtik, bu filmi izleyin mutlaka, ögretmenlerimizin de sorunlari oldugunu göreceksiniz Smile Filmden resimler var ama ben tümünün "caps"lerini ekleyecegim, film tanitimi ve çevirisi için bir kez daha tesekkürler. Allahrazi
[Resim: 44583482.jpg]
[Resim: 93099319.jpg]
[Resim: 54937713.jpg]
[Resim: 63030105.jpg]
[Resim: 31485249.jpg]
[Resim: 59496757.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi