yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
One Sentence for SS501 / SS501 İçin Tek Cümle...
GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDEN DE UZAK OLUR DIYEN ATALARIMI YALANCI ÇIKARDINIZ.
bagimlilik yapan 5 melekBiggrin
(22-08-2009, Saat: 14:53)ecegül yazdı: SS501: "Sevgi ve samimiyetten dogmus 5 kisinin, özlerindeki tüm güzellikleri kesfedip, seri üretime geçip, dünyaya bedava dagitan hayir kurumu"dur. Biggrin

Bu harika. Bayildim buna Biggrin
Bizim sevgidolu catlaklarimiz gercektende hayir kurumu gibi. Herkese bedava mutluluk, nese, sevgi, gülücük ve umut dagitiyorlar Smile
(02-12-2010, Saat: 23:32)Elif.07 yazdı:
(22-08-2009, Saat: 14:53)ecegül yazdı: SS501: "Sevgi ve samimiyetten dogmus 5 kisinin, özlerindeki tüm güzellikleri kesfedip, seri üretime geçip, dünyaya bedava dagitan hayir kurumu"dur. Biggrin

Bu harika. Bayildim buna Biggrin
Bizim sevgidolu catlaklarimiz gercektende hayir kurumu gibi. Herkese bedava mutluluk, nese, sevgi, gülücük ve umut dagitiyorlar Smile

Süper ya. Zuhaha
O hayir kurumunun Türkiye'deki hastalarina da yardim dagitmalari rica olunur.Yetkililere duyrulur. Biggrin
Nese makineleri ne olucak. Kalp
❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
SS501:Birbirinden farki 5 muhtesem insanin, bizi güldürmek, mutlu etmek, bize hayal ettigimiz seylere ulasmak için ne olursa olsun pes etmemeyi göstermek için bir araya gelmesidir.
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

fry1905 çok güzeldi. Onay

SS501: 5 tane melegin bir araya gelmesiyle olusan, sevgi, dostluk, baris barindiran, onlari deli gibi seven Türk TripleS'leri ( Gozlukgulmek )olan melekler toplulugudur. Smile ~~
bize samimiyeti, sevgiyi, dostlugu,dayanismayi ögreten; bizim onlari sevdigimiz gibi, bizi seven ve deger veren; 5 adet yakisikli, tatli, eglenceli, düsünceli, süper seslere sahip ve daha sayamayacagim kadar fazla güzel özelligi olan kanatsiz melekler ^-^
her insanin hatalari vardir ama bu bes insan güzellik ve iyilik timsalleri Smile
seymosi ye katiliyorum Smile Opucuk
최민호
인피니트
샤이니
남규리

Bir kere Triple S olursan, sonsuza kadar Triple S olarak kalirsin.
(09-11-2011, Saat: 3:06)inscrutable yazdı: Bir kere Triple S olursan,sonsuza kadar Triple S olarak kalirsin.

Kesinlikle. Sleepy Sleepy

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi