yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Omi Village's Hyangmi Rice (Omi Köyü Hyangmi Pirinci)
#1


Omi Village's Hyangmi Rice (Omi Köyü Hyangmi Pirinci)

[Resim: 33b1zti.jpg]

Hyangmi pirinci başta Omi köyü olmak üzere Yanggu içinde bir gurur kaynağıdır.

Hyangmi'nin güçlü kokusu onu pişirirken bile bütün komşulara yayılır ve tadı da çok kuvvetlidir.

Omi köyü Hyangmi pirincinde sadece çevre dostu tarım yöntemleri kullanır ve her zaman güvenilirdir.

Hyangmi'nin tadı genelde uçucudur ve pirinç uzun süre kullanılmadan bırakılırsa tadı kaybolacaktır. Bu nedenle, beklemiş pirinç tadı yeni pirincinkinden daha güçsüzdür. Bu yüzden Hyangmi'nin el değmemiş pirinç fidanlarının bozulmamaları için düşük ısıda depolanmaları ve o kullanıma hazır olana kadar tadını korumak için azar azar dövülmesi gerekir.

Olgunlaşma döneminde lezzeti en çok etkileyen sıcaklıktır, taneler düşük sıcaklıkta yüksek sıcaklıktaki tanelere göre daha güçlü bir tada sahip olurlar.

Normal pirincin tadını arttırmak için ona % 5 veya 10 oranında Hyangmi pirinci eklemek yararlıdır.

Eğer eskiden kalma pirinç pişiriyorsanız nahoş kokuyu yok etmek ve ferahlığı arttırmak için içine biraz Hyangmi pirinci ekleyin. Ancak, çok fazla Hyangmi de pirincine çok fazla lezzet katacaktır %80lik beyaz pirince,% 10 Hyangmi ve %10 da tatlı pirinç eklemek genellikle uygundur.

Ayrıca zengin ve eşsiz lezzet içinde Hyangmi pirincini, pirinç topu için de kullanabilirsiniz.

~~Omi Köyü Tanıtımı İçin Tıklayınız~~

~~Kaynak~~

Çeviri : Bumie ^^ Esma


English

[Resim: 2dme3a8.jpg]

Omi village's Hyangmi Rice

As the No. 1 specialty of Omi Village , Hyangmi is the pride of both Omi Village and Yanggu.

Hyangmi�s strong flavor even spreads to the neighbor�s while cooking and its taste is also very strong.

Omi Village Hyangmi rice only uses environmentally-friendly farming methods and is always trustworthy.

The flavor of Hyangmi is mostly volatile and will disappear if the rice is left unused for a long time. Thus, the flavor of old rice is much weaker than that of new rice. Therefore, it is desirable to store Hyangmi intact as rice plants at low temperature and thrash it little by little when ready to use in order to preserve the flavor.

As the flavor is highly affected by the temperature at the time of ripening, the grains that ripened at lower temperature have stronger flavors than those ripened at higher temperature.

It is good to add about 5-10% of Hyangmi rice to ordinary rice to enhance the flavors.

If you are cooking old rice, adding a little bit of Hyangmi rice will eliminate the unpleasant smell and enhance the freshness.

However, too much Hyangmi will add too much flavor to your rice.

Adding 10% of Hyangmi and 10% of sweet rice to 80% of white rice is mostly appropriate.

You can also use Hyangmi rice to make rice punch that is rich in flavor and unique in taste.

~~Click For Omi Village Introducing~~

~~Source~~


★☆♥BumiEsma♥★☆
[Resim: 1-17.gif]
♪♫Turkish B2UTY/G.NI/Bumilia♪♫

www
Cevapla
#2
"Hyangmi'nin güçlü kokusu onu pisirirken bile bütün komsulara yayilir ve tadi da çok kuvvetlidir."

Tadina bakmak isterdim dogrusu. Onay
Tesekkürler Esmacim. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

www
Cevapla
#3
Kokusunu merak ettim simdi,tesekkürlerBiggrinBiggrin
Cevapla
#4
Tanitim için tesekkürlerSmile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi