yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nonghyup Special Bank / 농업협동조합
Nonghyup Special Bank / 농업협동조합 ( National Agricultural Cooperative Federation )

[Resim: 57242399.jpg]

Türü: Tarımsal kooperatif
Kuruluş Tarihi: 1961
Alan: Güney Kore
Gelir: US $ 24700000000 (2005)
Toplam: ABD$ 200.000.000.000 (2005)
Resmi Site: www.nonghyup.com (Korece & İngilizce)

[Resim: 52869153.jpg][Resim: 31464822.jpg]

Ulusal Tarım Kooperatifi Federasyonu (Korece: Nonghyup, 농협 veya 농업 협동 조합) Güney Kore'de tarımsal kooperatiflerin bir federasyonudur.

Bu banka, işleme, pazarlama ve bankacılık hizmetlerini 4000'den fazla şubesi ile yapmaktadır.

Bankacılık ve finansal hizmetler:

Nonghyup'un iki ayrı bankacılık işlemleri vardır. İlk olarak üye kooperatiflerin ticari bankacılık işlemleri yapılmaktadır ve 108 trilyon Güney Kore wonu (KRW) 2007 yılı sonunda ödenmiştir. İkinci olarak ise tüketiciler ve Güney Kore'de bireyler için perakende bankacılık yapılmaktadır ve 102 trilyon KRW kredi ödemesi yapılmıştır.
Bankacılık bölümü sigorta hizmetlerin de sağlamaktadır ve BC Kart, kredi kartı şirketi üyesidir.

English

Type: Agricultural cooperative
Founded: 1961
Area : South Korea
Revenue: US$ 24.7 billion (2005)
Total : US$ 200 billion (2005)
Website: www.nonghyup.com (Korean & English)

The National Agricultural Cooperative Federation (Korean: Nonghyup, 농협 or 농업협동조합) is a federation of agricultural cooperatives in South Korea.

It delivers supply, processing, marketing, and banking services through more than 4000 branches.

Banking and financial services:

Nonghyup has two distinct banking operations. The first provides commercial banking transactions for its member cooperatives, including 108 trillion South Korean won (KRW) of loans outstanding at the end of 2007. The second provides retail banking for consumers and individuals in South Korea, including KRW 102 trillion of loans. The banking division also provides insurance services and is a member of BC Card, the credit card company.

Source
[Resim: 88195287.jpg]

[Resim: 98388634.jpg]
Tanitim için tesekkürler. Smile
Paylasim ve çeviri için tesekkürler. Opucuk
Paylasim için tesekkürler.
[Resim: 9340.png]
Konu için tesekkürler..Smile
Paylasim ve tanitim için tesekürler.
Paylasim için tesekkürler. Biggrin

safiyeee {Birtanem}

weba | muzur
Tanitim için sagol ablacim. Biggrin Ellerine saglik. Onay
Paylasim için tesekkürler. Opucuk
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi