06-03-2011, Saat: 16:18
(Son Düzenleme: 04-08-2012, Saat: 17:57, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Native Korean Onion Meat
![[Resim: cowq.jpg]](http://img101.imageshack.us/img101/964/cowq.jpg)
Kore'ye özgü soğan eti, 6 ay boyunca günde bir Muan soğanıyla, soğan yeminin koordine edilip özel olarak 3.6 kg ürün vermesiyle üretilmiş, yüksek kaliteli doğal bir Kore etidir. Kırsal Kalkınma İdaresi Hayvancılık Teknoloji Merkezi'nin araştırmalarına göre, Muan doğal Kore etinin kalitesi, doymamış gerekli yağ asitleri konusunda yüksektir ve mükemmel kesme yapısına sahiptir. Soğan eti yumuşak ve yağlı olduğundan çocuklar ve yaşlıların yemesi daha kolaydır. Ayrıca insan vücudunun gelişmesi, karaciğer yağlanması ve derinin pul pul olması gibi erişkin hastalıklarının önlenmesinde ve daha güzel bir cilde ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmada etkili olan zorunlu yağ asitleri bakımından zengindir. Şu anda Seoul'de Grand Department Store'u da kapsayan birçok tanınmış mağazaya dağıtılmıştır ve ülke çapında dağıtım alanı genişletilmektedir.
Çeviri / Translation: _özge_
------------------------------------------------------------------
English
Native Korean onion meat is high-quality native Korean meat produced by feeding 3.6kg of specially coordinated onion feed with Muan onions a day for six months. According to the researches of the Rural Development Administration’s Livestock Technology Center, the quality of Muan native Korean meat is high in unsaturated far and essential fatty acids and has excellent cutting textures. Onion meat is easy on children and elderly because it is soft and not oily. Also, it is high in essential fatty acids that are essential for the growth of human body and is effective in preventing adult diseases, such as fatty liver and flaky skin, for more beautiful skin and healthier body. Currently, it is distributed to many well-known department stores in Seoul, including Grand Department Store, and is expanding its distribution network nationwide.
Source / Kaynak : invil.org
![[Resim: cowq.jpg]](http://img101.imageshack.us/img101/964/cowq.jpg)
Kore'ye özgü soğan eti, 6 ay boyunca günde bir Muan soğanıyla, soğan yeminin koordine edilip özel olarak 3.6 kg ürün vermesiyle üretilmiş, yüksek kaliteli doğal bir Kore etidir. Kırsal Kalkınma İdaresi Hayvancılık Teknoloji Merkezi'nin araştırmalarına göre, Muan doğal Kore etinin kalitesi, doymamış gerekli yağ asitleri konusunda yüksektir ve mükemmel kesme yapısına sahiptir. Soğan eti yumuşak ve yağlı olduğundan çocuklar ve yaşlıların yemesi daha kolaydır. Ayrıca insan vücudunun gelişmesi, karaciğer yağlanması ve derinin pul pul olması gibi erişkin hastalıklarının önlenmesinde ve daha güzel bir cilde ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmada etkili olan zorunlu yağ asitleri bakımından zengindir. Şu anda Seoul'de Grand Department Store'u da kapsayan birçok tanınmış mağazaya dağıtılmıştır ve ülke çapında dağıtım alanı genişletilmektedir.
Çeviri / Translation: _özge_
------------------------------------------------------------------
English
Native Korean onion meat is high-quality native Korean meat produced by feeding 3.6kg of specially coordinated onion feed with Muan onions a day for six months. According to the researches of the Rural Development Administration’s Livestock Technology Center, the quality of Muan native Korean meat is high in unsaturated far and essential fatty acids and has excellent cutting textures. Onion meat is easy on children and elderly because it is soft and not oily. Also, it is high in essential fatty acids that are essential for the growth of human body and is effective in preventing adult diseases, such as fatty liver and flaky skin, for more beautiful skin and healthier body. Currently, it is distributed to many well-known department stores in Seoul, including Grand Department Store, and is expanding its distribution network nationwide.
Source / Kaynak : invil.org