yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myongji University/명지 대학교
Myongji University

[Resim: my2.png]
Myongji Üniversitesi 1974 yılında kurulmuştur. 2 Kampüsü vardır. Biri Seoul'de diğeri de  Yongin'dedir. 2 Kampüsün arasında 35 km vardır.Üniversite eğitim yönünden mühendislik bilimleri ile beşeri bilimler alanında yüksek öğretim sağlamaktadır. Üniversite, 6 kolej 34 bölüm ve 8 lisansüstü programları kapsamaktadır

SEOUL'DEKİ KAMPÜS

Tel: (82-2) 300-1462
Fax. : (82-2) 300-1463
Email : [email protected]
Address : Admission Team, Myongji University, 50-3 Namgajwa-dong, Seodaemun-gu, Seoul, 120-728, Republic of Kore

YONGIN'DEKİ KAMPÜS

Email: [email protected]
Address: Office of Myongji International Graduate School, Ham-Bak-Kwan 4th floor(Y9424), Myongji University, San 38-2 Namdong, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggido, 449-728, Kore

English

Myongji University was founded in 1974 and is located in South Korea. It provides higher education in the fields of engineering, sciences and humanities. It has two campuses; one in downtown Seoul, and the other in Yongin, 35km south of Seoul. It is made up of 6 colleges, entailing 34 departments and divisions, a graduate school, and 8 specialized postgraduate programs.

Seoul CAMPUS

Tel: (82-2) 300-1462
Fax. : (82-2) 300-1463
Address: Admission Team, Myongji University, 50-3 Namgajwa-dong, Seodaemun-gu, Seoul, 120-728, Republic of Korea

YONGIN'DEKI CAMPUS

Address: Office of Myongji International Graduate School, Ham-see-Kwan 4th floor (Y9424), Myongji University, San 38-2 Namdong, Cheo-gu, Yongin, Gyeonggido, 449-728, Korea

[Resim: my1.png]
Paylasim için tesekkürler.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Tanıtım için teşekkür ederiz...
Gerçekten insasi güzel bir üniversite. Egitimi de öyledir herhalde.
Güzel bir tanitim olmus canim. Emegine saglik. Alkis Paylasim için tesekkürler.
Buralarda okuruz insallah. Smile

Çok güzel bir paylasim. Tesekkürler. Smile
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Paylasim için tesekkürler, güzel tanitim olmus. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Böyle bir üniversitede okumak her gencin hayali olmali Kore'de. Tanitim için tesekkür ederim Müge. Smile
(18-12-2008, Saat: 21:02)Setsuna yazdı: Böyle bir üniversitede okumak her gencin hayali olmali Kore'de. Tanitim için tesekkür ederim Müge. Smile

Katiliyorum, gerçekten çok güzel bir üniversite, tesekkürler...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi