yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox / 내 여자친구는 구미호 (2010)
Tanıtım için teşekkürler
Kesinlikle favori dizilerimden biri konusu ,çekimler,oyuncular süper... izledikçe sevinçten kuyruklarım çıkcakmış gibi hissediyoruuum Biggrin kesinlikle heeeerkes izlemeli Biggrin paylaşım içinde teşekkürler Biggrin
Nomu Nomu Nomu Chuwaaa <3
Çok eğlenceli bir diziydi Biggrin İzlerken hiç sıkılmadım ve hatta birgün boyunca uykusuz kalıp birgün de bitirdiğim dizlerden birisi... BiggrinBiggrin Konu için teşekkürler Biggrin
Carpe Diem!
Konu için teşekkürler
Herkesin diline hoi-hoi'yi dolayan ve Shin Min Ah'ın mimikleriyle şirinliklerini doya doya izlediğimiz en eğlenceli dizilerden biri. Bunlara birde Lee Seung Gi ve karizma No Min Woo eklenince tadından yenmiyor. İzlemeyenlere tavsiye edilir. Onay
Shin Min Ah'ı Arang and The Magistrate dizisinde çok sevmiştim,burda da çok sevimli. Onay Şu ana kadar gördüğüm en güzel Koreli bayan benim gözümde.Lee Seung Gi oyuncu deyince ilk aklıma gelen kişilerden biri zaten.Onun başarılarını anlatmaya kelimeler yetmez. Smile Çok da yakışıklı ve özgüveni tam bir oyuncu. No Min Woo'nun yüzünü çok beğendim.Bir bakan dönüp bir daha bakar denilen tiplerden. Biggrin
Diziyi geç olsa da izledim.Keşke bu kadar geç kalmasaydım dedim.Gerçekten çok güzeldi.Hiç bir zaman unutmayacağım dizilerden biri hâline geldi. Smile Gülümsemenin ilacı diyebilirim...
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
no min woom <3
Dizinin tanıtımını görünce çok mutlu oldum Smile Bana türlü türlü duyguyu yaşatan, kahkahalarla güldüren, gözlerimi dolduran hatta itiraf ediyorum ağlamama vesile olan ilk ve tek dizidir kendisi Smile Ama en en önemlisi Lee Seung Gi ile tanışmama vesile olmuştur Biggrin En bi sevdiğim Kore dizisidir Smile Eğer samimi bir aşk hikayesinin yanında insani duyguların bilcümlesini yaşamak istiyorsanız gumiho doğru dizi Smile Fazla söze hacet yok izleyiniz efenim Smile
[Resim: LE7aRG.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi