yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music News from Korea
Bu haberi bekliyordum! :Super: Teşekkürler bir tanem. Opucuk
U-KISS! Super Merakla bekleniyor... Abaza Atkilic

one in a million
Teaser süper, beklemedeyim... Abaza
Teşekkürler. ^^
Teşekkür ederiz...Smile

>>> https://www.facebook.com/pages/korea-fan...2387364063

(13-09-2012, Saat: 14:50)Min-Hee Chang^^ yazdı: U-KISS reveals MV teaser for "Stop Girl"

U-KISS "Stop Girl" Klibinin Tanıtımını Yayınladı

Hafta boyunca üyelerin bireysel tanıtım fotoğraflarını yayınlayan U-KISS, şimdi de 'STOP GIRL' klibinin tanıtımını yayınladı!

U-KISS 'STOP GIRL' isimli 7. mini albümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Grup son yayınladığı dijital single'ı "Cinderella" ve tanıtım fotoğrafları ile merakla bekleyen hayranlarını ayaklandırdı. Yeni "siyah ve beyaz" konseptli tanıtım klibi, bize şarkının bir kısmını dinleme imkanı verirken, aynı zamanda yaklaşan koreografi ve üyelerin yeni görünümlerini de gözler önüne seriyor.

'STOP GIRL' 20 Eylülde (Kore saati ile) piyasaya çıkacak.

Min-Hee Chang^^

Having released individual teaser photos throughout the week, U-KISS has now unveiled the music video teaser for ‘STOP GIRL‘!

The group is gearing up for the release of their 7th mini-album ‘STOP GIRL‘, and had fans waiting in suspense while teasing with their latest digital release, “Cinderella”, and the teaser photos. The new “black and white” music video teaser showcases some of the upcoming choreography and the member’s new looks, while giving us a sample of the song.

‘STOP GIRL’ is set to release on September 20 KST.

13.09.2012 - allkpop

[Resim: 20120903ukiss600x400.jpg]

SECRET releases album + MV for "POISON"

SECRET Albümünü ve "POISON" Klibini Yayınladı

SECRET'ın güzel bayanları "POISON" ile nihayet geri döndü!

SECRET geçen haftadan başlayarak, yayınladığı tanıtım fotağraflarında gösterdiği yeni seksi dönüşümü ile büyük ilgi uyandırdı ve artık bekleyiş sona erdi. Klip ismine uygun olarak, daha fazlası için özlemde bırakan bir zehir gibi.

Aşağıdaki klibe ve aynı ismi taşıyan mini albümden birkaç parçaya göz atın.

Min-Hee Chang^^

The beautiful ladies of SECRET have finally returned with “POISON“!

SECRET stirred up great interest with their new classy yet sexy transformation revealed starting last week, and now the wait is over. Although the title may be “POISON” it’s anything but toxic as the music video leaves you longing for more

Check out the MV and sample a couple of the tracks off their mini album of the same name below.

13.09.2012 - allkpop

[Resim: secret600x435.jpg]

[Resim: 9VY5VO.gif]
Klip baya güzel olmuş. Abaza
1,2,3 de güzelmiş, beğendim. Onay
Teşekkürler. ^^
G-Dragon introduces another new track, “Light It Up”

G-Dragon Diğer Yeni Parçası 'Light It Up'ı Tanıttı

Yeni albümünü yayınlaması yaklaşırken, G-Dragon Tablo ve Dok2 eşliğindeki şarkısı 'Light It Up'ı tanıttı.

boff4aşkonlar

With the release of his new album just around the corner, G-Dragon has released a video introducing another upcoming song, “Light It Up” featuring Tablo and Dok2.

allkkpop - 13.09.2012

[Resim: newwgd.jpg]

Haber için teşekkürler. ^^
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Teşekkürler.^^
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Teşekkürler. ^^

Tumblr

[Resim: tumblr_inline_moc9xfFLyw1qz4rgp.png]