Bu filmi izleyen var mi?

[/php]
Movie Is Movie / 영화는 영화다 (2008)
|
Bu filmi izleyen var mi?
![]() [/php]
30-01-2011, Saat: 22:55
(Son Düzenleme: 26-06-2011, Saat: 0:26, Düzenleyen: kore prensesi.)
Harika bir film.
Benim en iyi kore filmleri siralamamda ilk 5 de hatta ilk 3 de yer alabilecek yegane film. Konusu çok saglam, oyuncular sukella zaten (: yanina hafif mafya biraz havada katinca 10 numara olmus.
Kore'de Neden 4 Mevsim Var Biliyormusun ?
15-04-2011, Saat: 3:51
(25-12-2008, Saat: 17:24).Tukarikashi. yazdı: Arkadaslar film tam anlamiyla bir hayal kirikligi oldu benim için. Konusu çok çarpik ve anlamsizdi. So Ji Sub bu filmde, oynamayi nasil kabul etmis anlayamadim valla. Bence o bile kurtaramamis bu filmi. Ayrica sunu da açikca soylemeliyim ki filmin türü aksiyon olmasina ragmen kayda deger bir aksiyon sahnesi de kesinlikle yoktu. Yani sirf maksat görüntü olsun diye çekilmis. Daha sonra ögrendim ki filmin senaristi Kim Ki Duk amca imis. Iste o zaman taslar yerine oturdu. O zaman ben bu filme hiç bakmayayim.Bir aktörü sevmemde müstehcen sahnelerde oynamamasida büyük önem arzeder ![]() ![]() Neyse,tanitim için tesekkürler...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Anatoliana ben sitedeki hatta Türkiye'deki en büyük SJS hayraniyim bunu herkes bilir ben bu filmi 1 ay önce izledim ve iyikide izledim diyorum keske daha önce izleseydim birincisi +18 sahneler de SJS oynamiyor ve o sahneleri atlaya bilirsin izlemeye gerek yok oppamin sahnelerinde sadece öpüsme sahnesi var ve biz onu bir çok dizi ve filmde öpüsürken gördük
![]() ![]()
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
12-09-2011, Saat: 11:19
So Ji Sub ve Kang Ji Hwan basrolde.
![]() Herkes ne ise oymus. ![]() Paylasiminiz için tesekkür ederim. ![]()
20-11-2011, Saat: 15:44
bence çok güzel bir film.hiç hayal kirikligina ugramadim.müstehcen sahneler açik beyan bi sekilde gösterilmemis.yani A Frozen Flower ve Kim Nam Gil'il filmlerinle kiyaslarsan bence hiçbisey yok.KI ben müstehcen sahnelere karsiyim.
18-03-2012, Saat: 0:31
Rough Cut / 영화는 영화다 (2008) Konuya gitmek için tiklayiniz.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|