yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miss Gold Digger / 용의주도 미스신 (2007)
Miss Gold Digger / 용의주도 미스신 (2007)

[Resim: photo45545fo4.jpg]

Fim: Miss Gold Digger

Kategori: Komedi , Romantik

Yıl: 2007

Ülke: Güney Kore

Süre: 108 Dakika

Yönetmen: Yong-jib Park

Senarist: Park Eun-yeong

Oyuncular

Han Ye-Sul, Jong-hyuk Lee, Kwon Oh-Jung, Kim In-Kwon, Son Hyo-Yeong, Hong Yeo-Jin, Jeong Gyu-Su, Ho-jin Cheon, Kang Rae-Yeon, Lim Ye-Jin, Oh Seo-Won, Yun Ju-Sang, Park Hyun-Jin, Oh Woo-Jeong, Jeong Da-Yeong, Lee Won-Jae, Park Jun-Mok

Konusu

Mi-Su Shin (Ye-seul Han) güzel ve zeki bir reklamcıdır. Ayni zamanda mükemmel erkeğini seçmek için eşsiz bir flört teorisi vardır. Sırrı tekliflere açık olmak ve mümkün olduğu kadar fazla adayla görüşmektir: Karun kadar zengin bir adam, aşırı derecede zor Kore baro sınavını geçebilecek kadar inek bir yüksek lisans öğrencisi, geleceği parlak bir rapçi ve büyük bir reklam projesinde kendine yardım edebilecek bir komsusu. Hepsiyle birden uyum sağlamak için bukalemun gibi türlü kişiliklere bürünerek her bir erkeği parmağında oynatmaktadır. Sonra her bir taliplisinin potansiyelini ölçmeyi dener, ama maalesef, düşüncesizce hazırladığı tertip açığa çıktıkça, Mi-su'nun planı müthiş şekilde ters teper. Acaba Mi-su'ya bir erkek kalacak mıdır?

English

Movie: Miss Gold Digger

Hangul: 용의주도 미스신

Release Date: 2007

Director: Yong-jib Park

Writer: Park Eun-yeong

Cast

Han Ye-Sul, Jong-hyuk Lee, Kwon Oh-Jung, Kim In-Kwon, Son Hyo-Yeong, Hong Yeo-Jin, Jeong Gyu-Su, Ho-jin Cheon, Kang Rae-Yeon, Lim Ye-Jin, Oh Seo-Won, Yun Ju-Sang, Park Hyun-Jin, Oh Woo-Jeong, Jeong Da-Yeong, Lee Won-Jae, Park Jun-Mok

Synopsis

SHIN Mi-su, a girl of intelligence and beauty. She demonstrates all the secrets of a successful love life, the first step being to have an open mind! Her principle is to have many candidates available, to leave possibilities open for any man, and to make decisions slowly. On her shopping list of men, there are all sorts of guys. However, one day a man appears in front of this prudent girl and starts to get in her way all the time.

Source

[Resim: Miss-Shin-1.jpg]

[Resim: bellsedmix.gif]
Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.

TWİLİGHT
Hos bir filme benziyor ama her yerde bulunmuyor bu filmler. Iste her yeri Hollywood sarmis...
Paylastigin için tesekkürler.
Rica ederim.
Dogru diyorsun... Zar zor buluyoruz, bu seferde alt yazisi yok.
[Resim: bellsedmix.gif]
Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.

TWİLİGHT
Tesekkürler paylastiginiz için.
DÜNYA'DA HER SORUNUN CEVABI VARDIR
EĞER CEVABI YOKSA
SATEN SORUN DEĞİLDİR
Him... Ilginç ve hos bir filme benziyor, izlemem lazim. Smile

[Resim: photo45549lx1.jpg]

[Resim: photo45554ym4.jpg]

[Resim: photo45559dn1.jpg]

[Resim: photo45576lh2.jpg]
Bu film harika ya. Biggrin Çift karakterli insan tabiri vardir ya. Bu kadin için 5-6 karakterli tabiri kullanilirsak yanlis olmaz. Erkek arkadasina göre degisebilen, bazen hanimefendi, bazen cadaloz...vTavsiye ederim...
Puan verecek olursam 7/10...
Bu filmi nerden bulabilecegimizi bilen birileri var mi? Harbiden güzel filme benziyor. Paylasim için sag ol. Smile
Gulshie yazdı:Bu filmi nerden bulabilecegimizi bilen birileri var mi? Harbiden güzel filme benziyor. Paylasim için sagol.Smile

Torrent olarak indirmek istersen özel mesaj yoluyla bana ulasabilirsin...
Inciküpelikiz yazdı:Him... Ilginç ve hos bir filme benziyor, izlemem lazim. Smile

Katiliyorum, izlemek isterdim, komige benziyor. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi