yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minjuji Mountain (민주지산 / Minjuji-san)

Minjuji Dagi Güney Kore'de Chungcheongbuk Eyaleti'nde bulunmaktadir. Minjuji Dagi üç ilin sinirlari içerisine bulunmaktadir. Minjuji Dagi'nin yüksekligi 1,242 metredir (4,070 ft).

Bulundugu yer: Buhang-myeon, Gimcheon-si, Gyeongsangbuk-do and Muju-gun, Jeollabuk-do and Yonghwa-myeon, Sangchon-myeon, Yeongdong-gun, Chungcheonbuk-do.

English:

Minjuji Mountain is a mountain in Chungcheongbuk-do South Korea. Minjuji mountain at the center of the three border provinces. Minjuji Mountain has an elevation of 1,242 metres. (4,070 ft)

Height of the Mountain: 1,242 metres (4,070 ft).

Location :Buhang-myeon, Gimcheon-si, Gyeongsangbuk-do and Muju-gun, Jeollabuk-do and Yonghwa-myeon, Sangchon-myeon, Yeongdong-gun, Chungcheonbuk-do.
Balikesir'imizin kardes sehri olan Chungcheongbuk bulunuyormus.
Ne güzel bir yermis...
Konu için tesekkürler ablacigim. Resimler çok güzel... Smile
Manzara süper. Onay Tanitim için tesekkürler. Smile
Paylasimin için tesekkür ederim canim. Onay

TÜRKİYE ℂ⋆
Emegine saglik.
Güzel bir paylasim. Onay
İmzamçokBÜYÜKhani
Çok güzel olmus, eline saglik.
Bu arada... Ben yeni arkadasinizim. Bana yardimci olursaniz sevinirim... Smile
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Ah ah… Elimde bir bardak sicak çay ile oraya yalniz çikip sessizlige ve huzura dalmak ne kadar güzel olur. Smile Güzel paylasimin için tesekkürler Naz. Smile
Manzarasi tek kelime ile harika... Çok güzel bir yer.
Paylasim için tesekkürler. Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
Evet, gerçekten de orada sicak bir çay içmek güzel olurdu... Smile
Manzarasi gerçekten de muhtesem çünkü...
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Yeni Konuya Ulasmak Için Tiklayiniz! Click For Go New Subject!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi